Karın ağrısı

Kardelenzeynepp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2019
462
190
18
merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim dün WC de bir iki damla pembe kan geldi doktorumu aradım beta istedi salı günü 1049 çıkmıştı dün yanı iki gün sonra 2050 çıktı dr sorun yok betada yerleşme kanaması dedi depot vuruldum geldim 24 saat oldu ne kanama ne lekelenme var
ama asıl soracağım sey karın ağrısı adet ağrısı gibide değil böyle değişik bişey sanki afedersiniz büyük abdesti yapamıyor gibi gaz dolanıyor ağrı veriyor gibi
pis bir ağrı şiddetli değil :KK43: uyuz uyuz bir ağrı
karın ağrısı bel ağrısı sık idrara çıkma kaşıkta doygunluk hissi gaz falan filan hepsi var anlıycanız
çok ilginç bişey yardım edin nolur

Bir ultrason kontrolü yaptırabilirsiniz.hamilelik de artan progestoron hormonu tüm vücutta gevşeme yaratır dolayısıyla bağırsakda eskisi gibi çalışamadığından midedeşişkinlik gaz bel ağrısı yorgunluk uyku normal septomlarır. 12. Haftadan sonra azalacaktır.

Ulturasonda kese görünmedi rahim tes olduğu için kese arkada kalmış vajinal muayene yapmak istemedi dr zaten 800 de falandı değer dün görebilir miyiz dedim senin durum farklı haftaya gel dedi galiba 16 000 lerde falan görecek
değişik duygu durumları yaşıyorum

Bence normal canim kafani rahat tut derim kasma kendini. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alip büyütmek nasip etsin Rabbimiz inşallah🙏

3 sefer aldırdım kan hepside normal arttı değer 295. 1049. 2050
ama işte endişeler gitmiyor inşallah sorun yoktur

Kafanızı meşgul edecek birşeyler bulun.Ben de sizin gibi düşük yaşadım daha önce.Bir kızım var 18 haftalık da hamileyim.ilk haftalarda kanamam oldu progestan ve dinlenmeyle atlattım.Yukarıda saydığınız ağrıları ilk haftalar ben de yaşadım.14.haftadan sonra kesildi hepsi oysa ki hiç bitmeyecek gibiydi.Sakin olun sizi mutlu edecek şeylerle uğraşın.

merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim dün WC de bir iki damla pembe kan geldi doktorumu aradım beta istedi salı günü 1049 çıkmıştı dün yanı iki gün sonra 2050 çıktı dr sorun yok betada yerleşme kanaması dedi depot vuruldum geldim 24 saat oldu ne kanama ne lekelenme var
ama asıl soracağım sey karın ağrısı adet ağrısı gibide değil böyle değişik bişey sanki afedersiniz büyük abdesti yapamıyor gibi gaz dolanıyor ağrı veriyor gibi
pis bir ağrı şiddetli değil :KK43: uyuz uyuz bir ağrı
karın ağrısı bel ağrısı sık idrara çıkma kaşıkta doygunluk hissi gaz falan filan hepsi var anlıycanız
çok ilginç bişey yardım edin nolur
Ben de gebeligimi karin agrisi icin hastaneye gttiginde ogrendim regl gb degil afedersn ishal gbydi kinzaten ishal olmstm dahabyeni kesildi agri devam bazen ilk gunku kadar degil yavastan belime gecti

Bu gece yine ağrım oldu terlemişim kıvrandıran regl ağrısına benzer ama tüm karnım boyunca ağrıyla uyandım biraz evde dolaştıktan sonra ağrı azaldı ve geçti

Kafanızı meşgul edecek birşeyler bulun.Ben de sizin gibi düşük yaşadım daha önce.Bir kızım var 18 haftalık da hamileyim.ilk haftalarda kanamam oldu progestan ve dinlenmeyle atlattım.Yukarıda saydığınız ağrıları ilk haftalar ben de yaşadım.14.haftadan sonra kesildi hepsi oysa ki hiç bitmeyecek gibiydi.Sakin olun sizi mutlu edecek şeylerle uğraşın.
Çok korkutan bir ağrı şiddeti çok terleyerek uyandım ama biraz dolaşınca geçti inşallah devam etmez
eğer gerçek bir sorun olsa kanama gelir değilim o zaman doktora başvuruyum yada geçmeyen sancı

Back
X