Karın ağrısı

Merhaba bende de aynı durumlar vardı çok korkuyordum annemde de 55 yaşından sonra polip hikayesi başladı , 38 yaşındayım bende şuan çok doktor gezdim ama kolonoskopi yapılmasını istedi doktorlar , lütfen korkmayın hele ailede bağırsak problemi varsa 40 yaştan önce yapıyorlar .
Bende 10 mm bir tane polip alındı doktor polip yaşı değil normal de gelmen çok iyi olmuş dedi patolojiye gitti , sonuca göre ya yılda ya 3 yılda yada 5 yılda bir tekrar bakılacak . Şuan bağırsağın tertemiz kafan rahat olsun hayatına devam et dedi . En ufak bir şikayetiniz varsa bile lütfen atlamayın kolonoskopi olun .

Öncelikle herkese merhaba bir sorum olacaktı kafayı yemek üzereyim sezeryan olalı iki ay oldu 15:20 gündür karın ağrısı dışkılamada bozukluk bir kabız bir ishal ve dışkı da kan gördüm bir kere gastroentrolojıye gittim pazartesi günü kolonoskopi yapacak çok korkuyorum ne olabilir ağlamaktan içim dışına çıktı doktor bir şey yok dedi korkma dedi bakalım dedi ama ben stres oldum aynı zamanda panik atak ve anksiyete bozukluğu var Ben de ne yapacağım bilmiyorum karın ağrısı ve bunun gibi bir şey yaşayan oldu mu kötü bir şey yardımcı olur musunuz
Merhaba. Durumumuz nasıl acaba benzer şeyler yaşıyorum korkuyorum

Karın ağrısı varmıydı sizdede ne kadar sürdü
Özlem hanım sizin karın ağrınız nasıldı tüm karında mı belli bölgede mi iki aydır benimle olan ağrılar var karnımda bazen sağ üstte bazen sol bazen boşlukları bazen kasıklar yani tek yerde değil. Dışkım bir cıvık bir katı ye rengi koyu yeşil. Bende korkuyorum. Ağrılarınız geçti mi şimdi geçtiyse nasıl geçti yardımcı olur musunuz?

Korkmayın bende çok korkuyordum kolonoskopi oldum iki tane polip alındı bağırsaklar temiz allahıma şükürler olsun ama karnım hala ağrıyor sebebi yok he benden kanda gelmişti buarada çok geçmiş olsun mutlaka doktora git korkma
Genel cerrah mı yaptı kolonoskopi yi

Back
X