Kızlar Günaydın Hepinize,
Dün den beri karın ağrım var.Ara ara sanki sancıymış gibi giriyor 2-3 dk sonra geçiyor.Terleme basıyor.Normal midir ? Başka karnı ağrıyan var mı ?
bu dönemde ağrılar normal diye okumuştum.. benim de olmuştu ve 4. ayımda karnım çıkmıştı ve ağrılar da kesilmişti.. bağların gerilmesinden kaynaklanan bir ağrıymış.. ter basmasını da bu sıcak havada ancak sıcağa yorabiliyorum.. ya da sen korktuğun için terliyorsun.. bıçak batması gibi ağrılar normal ancak dayanılmaz olması halinde doktorunu ara...
ben 35 haftaligim,benimde dün agrilar girdi karnima sabah kadar uyuyamadim.benimkisi yalanci sanci.kasiklarima kramplar giriyor.hayirlisi artik.yarin doktoruma gidecegim.
canim senin hamileligin erken dönemse,ayagini yüksek bir yere koy,basinin altina 1-2 yastik,derin derin nefes al ve dinlen.rahim genislerken öyle agrilar kacinilmaz oluyor.
cnm kaç haftalıksın bilmiyrm ama ben 16 haftalığım şimdi.benim ilk aylarda karın ağrım oluyordu hatta hep tuvaletim mi geliyor da ondan mı ağrıyor diye düşünüyordum ama diil.artık geçti oluyo başlarda kasık ağrıları karın ağrıları baş ağrısı...
Ben,mde ilk altı ay okadar ağrım olduki ağlıyordum artık dayanamayıp ama şimdi 30 haftalık oldum ve ağrılarım geçti bundan sonra artık yalancı sancılar başlar ama olsun sağlıklı bi bebek doğurmanın bedeli bunlar doktorum bebek geliştikce ağrıların olması normal dedi çünkü