12 yaşındaki oğlumun her sabah karnı ağrıyor ve bundan artık kendi de bıktı biz de bıktık. Doktora götürdüm kan tahlili yaptılar ama önemli bir şey çıkmadı. Vitamin verdiler kullanıyoruz ama hala geçmedi. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olun lütfen zor durumda kalıyor bazen çocuğum.
Psikolojik olabilir mi? Bir öğrencimin de mide bulantısı şikayeti varmış eski okulunda. Okul değiştirmesi önerilmiş testler temiz çıkınca. Okulu değişince şikayetler de sonlanmış. Böyle bir şey olabilir mi? Okulda sevmediği bir arkadaş, öğretmen veya farklı bir durum olabilir mi? Kendi de farkında olmayabilir ama bu stres karnına yansıyabilir. Bence bir de bu yönden araştırın.
Kendisi istedi bu okulda kalmayı dörde kadar burda okudu okullar ayrılınca ortaokul oldu sonrada burada devam etti. Okulunu seviyor, dersleri iyi, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir sorunu yok ama ben de psikolojik diye düşünüyorum. Çünkü sadece okula giderken ağrıyor çocuk tuvaletten çıkamıyor. Rehber öğretmenin yardımı olur mu acaba bi danışsam?