Dün akşamdan beri karnımda adet olacakmışım gibi sancı var. Gece karnımın sağ tarafında ağır bir demirle vurmuşlar gibi bir sancı hissettim yataktan zıpladım ama kısa süreliydi geçti..bugünde sancılarım ara ara devam etti hala da ediyor. İnternette akıntıda kötü koku varsa endişeli bir durum olduğunu okumuştum. Bende koku var ama kanama görmedim. Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?..
Aynen Can'ım. Benim bacaklarım belim ayaklarım kemiklerim sızlıyordu kokulu akıntım vardı kasıklarıö ve karnımda çok ağrıdı enfeksiyon çıktı . Dr bol su iç dedi
Enfeksiyonda ağrı oluyor mu bende de ağrı vardı bir haftadır falan bugün idrarda yanma hissi yaşadım. Kaşıntı yok akıntı da kokusuz ama acaba enfeksiyon mu bendeki de??
Enfeksiyonda ağrı oluyor mu bende de ağrı vardı bir haftadır falan bugün idrarda yanma hissi yaşadım. Kaşıntı yok akıntı da kokusuz ama acaba enfeksiyon mu bendeki de??
İnan bende içiyorum çok titizim ama oldu işte şimdi suyu arttırdım kendimi ayaklarımı sıcak tutuyorum geçti gibi sancılanmam kokulu akıntı yarım yarım idrara çıkmam kalmadı şükür
İnan bende içiyorum çok titizim ama oldu işte şimdi suyu arttırdım kendimi ayaklarımı sıcak tutuyorum geçti gibi sancılanmam kokulu akıntı yarım yarım idrara çıkmam kalmadı şükür