Karin agrsi

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
Merhabalarr. Karnimda adet sancisi gibi sanci var neden olablr bi bilgisi olan var mi ilk kez olunca korktum biraz. 19. Haftadaym. Sanci gece uykumdan uyandirdi. Hamile olmasam aha kesin adet oldum olcam sancisiydi.

Merhabalarr. Karnimda adet sancisi gibi sanci var neden olablr bi bilgisi olan var mi ilk kez olunca korktum biraz. 19. Haftadaym. Sanci gece uykumdan uyandirdi. Hamile olmasam aha kesin adet oldum olcam sancisiydi.
O arada bana da oluyor hatta geçen gece ben de uyandım sancı yüzünden. Normaldir diye düşünüyorum.

Canım internette rahim büyümesinden(baskıdan dolayı), üşütmekten, idrar yolu enfeksiyonundan, kalsiyum eksikliğinden vs. kaynaklanabileceği yazıyor. Eğer bebeğin hareketlerinde problem yoksa endişelenme. Ama azaldıysa ya da hiç hareket hissetmiyorsan bi doktorla konuş.

kızlar sancı konusunda fikrim yok ama hamilelikte bir kanama olunca birde belli aralıklarla sancı vurunca doktora başvurun diye okumuştum başka durumlarda olabilir ama gaz sancısı çok ağrılı oluyor

kızlar sancı konusunda fikrim yok ama hamilelikte bir kanama olunca birde belli aralıklarla sancı vurunca doktora başvurun diye okumuştum başka durumlarda olabilir ama gaz sancısı çok ağrılı oluyor
Evet gaz sancısı beter. Bana da doktorum şiddetli ağrı ve kanama olursa ara demişti. Ama kendimi dinlemeyi öğrendim. Gaz sancısını ayırt edebiliyorum artık. Sık sık oluyor cünkü :D

Canım internette rahim büyümesinden(baskıdan dolayı), üşütmekten, idrar yolu enfeksiyonundan, kalsiyum eksikliğinden vs. kaynaklanabileceği yazıyor. Eğer bebeğin hareketlerinde problem yoksa endişelenme. Ama azaldıysa ya da hiç hareket hissetmiyorsan bi doktorla konuş.
Yani hareket yok normlde de cok nadir oluyor. Bi kere olunca böyle bişey önce sizlere sormak istedim. Teşekkürler

Yani hareket yok normlde de cok nadir oluyor. Bi kere olunca böyle bişey önce sizlere sormak istedim. Teşekkürler
Karın ağrından önce de böyleyse sorun olacağını zannetmiyorum canım. Eğer şikayetin uzun süredir devam ediyorsa doktora bildir, bununla alakalı ilaç verir sana. O rahatlatır.

Gaz sancısı değil galiba onu biliyrm artık :) bu ilk defa oldu. Artik usutmeden mi? Yoksa dun temzlk yaptm yoruldum fazlasiyla ondan mi bilmiyrm. Bide kan olmayinca doktoru aramadm. Olsa zaten ararim. Olmaz insaAllah. Boyle sanci olnca tuvalete gitmeye korktum inaninki

Back
X