Karın bel ve kalçada kaşıntı gebelik belirtisi olabilir mi

panikprenses34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
79
16
3
26
Kızlar merhaba gebelik planım vardı bu ay Ovulasyon günlerini değerlendirdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onda da belimde kalçamda ve karnımda kaşıntı olmuştu bir de karnımda damar atıyor gibi pıt pıt bir şeyler hissetmiştim bu ay da yine aynıları oluyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bilen varsa lütfen yardımcı olun

Yumurtlama 2 çatlama 4 ağustosta oldu bu arada
Canım aynı zamanda yumurtlama tarihlerimiz bildiğim kadarıyla kaşıntı kurulukktan kaynaklı olabilir yeteri kadar su içmediğinden yani o pıtpıtlar da doktora sormuştum doktorda bağırsak hareket demişti bana ama inşallah vardır bat günün ne zaman benimki 21’inde

Ben her ay 16 ya da 17 sinde olurdum geçen ay kimyasal gebelikten dolayı 19 unda oldu adet döngüm 29 gün ama ben normalime göre mi adet beklemeliyim yoksa geçen ay kimyasal gebelikten dolayı gecikmeli tarihe göre mi onu net bilmiyorum sence hangisi

Kızlar merhaba gebelik planım vardı bu ay Ovulasyon günlerini değerlendirdim geçen ay kimyasal gebelik geçirdim onda da belimde kalçamda ve karnımda kaşıntı olmuştu bir de karnımda damar atıyor gibi pıt pıt bir şeyler hissetmiştim bu ay da yine aynıları oluyor bunlar gebelik belirtisi olabilir mi bilen varsa lütfen yardımcı olun
Umarım hamilesinizdir ama yeni hamile kalan birinde bunlar olmaz bunlar belirti değil yani

Testime bakar mısınız ya kalite çok düşüyor ama silik çizgi var kuruma çizgisi değil 3 dk da falan böyleydi adetime 5 gün var olabilir mi
Umarım hamilesinizdir ama yeni hamile kalan birinde bunlar olmaz bunlar belirti değil yani
IMG_5069.webp
IMG_5058.webp
IMG_5067.webp

Ben her ay 16 ya da 17 sinde olurdum geçen ay kimyasal gebelikten dolayı 19 unda oldu adet döngüm 29 gün ama ben normalime göre mi adet beklemeliyim yoksa geçen ay kimyasal gebelikten dolayı gecikmeli tarihe göre mi onu net bilmiyorum sence hangisi
Gecmis olsun canim insallah vardir canim doktor kontorlune gidicek misin bidaha bilmiyorum ama kimyasaldan sonra kolaylikla gebe kalindigi soyleniyor

Back
X