Karın bölgesinde sorunum var, ne yapabilirim?

Defnee__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
1.488
100
113
Diğer
Arkadaşlar, beslenmeme özen göstermeme ve deli gibi spor yapmama rağmen ki 10 kilo da verdim,ancak karın bölgemde hala katlar var, eskiden belirgin 3 kat halindeydi,şimdi göbek ve mide küçüldü üstteki kat çizgi halinde kaldı,ama ne yapsam dümdüz olmuyor karnım,bu yapısal mıdır? Ne yapılabilir,spor salonunda bölgesel çalışmaya da başladım yine de katlar ve çizgiler tamamen kaybolmuyor,yaz geliyor ve ben artık hiçbir fazlalık çıkmadan beyaz giymek istiyorum :)

bende kilo veriyorum şuan yaklaşık 11 kilo verdim ve bu süreçte diyetisyenim sporu özellikle karın hareketlerini tavsiye etmedi. önce kilomu verip hedefime ulaştıktan sonra karın çalışmaya başlıcam. sen şuan hedeflediğin kilodamısın bilmiyorum ama önce tamamen fazla kilonu ver sonra karın çalış çünkü orda yağ varken çalışırsan o halde sertleşip kalabilirmiş. benim doktorum böyle söylemişti ondan duyduklarımı yazdım.

kasları çalıştırdıkça kalori yakılmaz mı? enerjide depodan alınır falan filan yağlar erir kilo gider..ben çok mantıklı bulmadım ama diyetisyen söylemiş :/ hareket yapmadan verilen kilo da sarkıtma yapacağı için spor desteği gerekmez mi ? bir sürü uzman söylüyor yani

zaten vücutta kilo fazlası varsa yürümeniz/kardiyoda etkili gayet karın bölgesine karnı eritmek için illa karın çalışmak gerek diye birşey yok sanılanın aksine çünkü vücut tek biyerden kilo vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…