- 8 Eylül 2016
- 455
- 356
- 18
- 36
Merhabalar canlarım. Rabbim bütün herkesin gönlünden geçeni hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde nasip eylesin inşallah.
Sanırım bu aralar miniğim büyüyor, koltuk altımdan aşağısı kalçama kadar o kadar çok acıyor ki geçen akşam ağrısından acısından o gerilme hissinden dayanamadım ağladımönde bi sıkıntı yok ama sağıma soluma dönerken bazen çok acıyor, yatakta sağa sola dönerken özellikle. Sizde de var mıdır bu durum yoksa bendeki olağan dışımıdır
birde arada belime sanki bıçak saplanıyor gibi ani sancılar giriyor. perşembe günü kontrolüm var doktoruma söyleyeceğim ama sizde de böyle şeyler var mı?
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Her acıda annelerimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz..
benimki 3 aylık ama inanki canım senin bu dediklerinin hepsi bende de oluyor. benim bebeğim sol tarafımda. kalçam 2 haftadır şiddetli ağırıyor. yanlarımda karnımda hapşırıp öksürünce hafiften, o bile beni perişan ediyor.
bana diyorlarki bebeğin kıpırdamıyormu. öyle üzülüyorumki ben acıyla kıpırdanma ve gerilmeden başka bişey hissetmiyorum.
yarın tarama testine gidicem. öyle korkuyorumki ya bebeğimin kalbi durduysa. ağrısız kıpırdanmam yok çünki

Allah yandımcımız olsun