31 haftalık olana kadar pürüzsüz bir karnım vardı. Şimdi sağ ve sol tarafta ince çatlaklar görmeye başladım. Çatlıycam ben diyor resmen. Tek dileğim bunlarla kalması...
Kızlar catlağin sebebi karın gerildikce kasinir ve sizde tırnaklarınızla kasirsaniz çatlağa sebep olursunuz. Bu yüzden yapmaniz gereken tek şey karniniz kasindigi zaman karninıza avuç icinizi surtmeniz..2 çocuk annesi olarak tecrubeyle söylüyorum. Hiç catlagim yok..
15 KILO ALDIM VAZELIN BEBEK YAGI BADEM VE SUSAM YAGI SURUYOR TEK TUK CATLAK OLISTU DAHA VAR SOGUMA O ZAMANA KADAR ARTMAZ INSALLAH
Şu anda 32.haftadayim8 kilo kadar aldım.Catllagim hiç yok.Karnim da büyük değil.Kızıma Hamileyken de hiç catlagim olmadı.Bünye ile alakali sanısanırım.Bebek yağı sürüyorum yeni başladım
kesinlikle bünyeyle alakalı bir şey kullanmadım ah süperim harikayım 18 kilo almama rağmen hiç çatlağım yok dedim ve son bir hafta haritaya döndüm göbek deliğimden itibaren çatladım :S doğumdan sonra aşırı depresyon sebebim oldu oğlum 4 yaşında çatlaklarımla mutluyum
30 kilo aldım hiç çatlamadım.
Katı kakao yağını tavsiye ederim, her aktardan rahatça ucuza bulabilirsiniz.
Okadar ucuz ve bereketli ki 10 liralık kalıp 9 ayda bitmedi bile.
bebe yagi kullaniorm basindan beri her aksam surdum ama olacagi varsa oluyomus sanirim ki oldu. bende artik catlak olmasin die diil karnimi sevip bebisimle konusayim die suruorm acikcasi :)krem yağ vs kullanmış mıydın?
bebe yagi kullaniorm basindan beri her aksam surdum ama olacagi varsa oluyomus sanirim ki oldu. bende artik catlak olmasin die diil karnimi sevip bebisimle konusayim die suruorm acikcasi :)
aynen oyle canim ya saglikla kavusalim da onemli diil onlar da hamilelikten hatira kalsin anneligin imzasi gibi :):) gerçekten olcağı varsa önüne geçilmiyor..
bizimki biraz içimizi rahatlatalım bakım yaptık ama çatladık demek için bi önlem işte :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin asıl önemli olan o galiba:)
mutlaka çatlarız ama ne kadar az çatlarsak o kadar iyi..
çatlağı olmayan kadınlara çok imreniyorum
az kalmış biraz daha sabretsin çatlakların :) bol bol yağ sür gerilmesin karnın:)
evet ergenlikten kalan çatlak izlerim olduğu için yatkın vücudum..
bende lierac kullanıyorum.. bio oil kullanıyorum birde..
sanırım çatlamamak mümkün değilde en az hasarla atlatmak istiyorum:) şanslıymışsın az çatlamışsın
karnı sarmak ne işe yarıyor sarmak gerekiyor mu?
Ilk 4 5 ay bebe yagi kakao yagi surdum . Sonra sikildim sade bademyagi surdum ikigunde bir oda cok usendim dogum yaptim 5 gun once catlamadan bitirdim . Birde dusta gliserinli , zeytinyagli sabun kullandim .
Valla bebişim inceldiği yerden çatlasın artık takmıyorum :)))
Pehlivan gibi geziyorum evde vıcık vıcık :))
Kişiden kişiye değişiyor canım benimki 24 Haftalar civarında başladı çatlaklarım yağ da sürdğm ama çatlıyor
Tamamen cilt dokusuyla ilgili..Ama onlem almakta yarar var.Ilk hamileligimde karin bolgemde hic catlak olmadi ikinci de 8.aydayim 3 ayliktan beri ozon yagi kullaniyorum onun etkisimi bilmem yine catlak olmadi..
2 dogum yaptim tek bir catlagim yok..hic bireyde kullanmadim..92 kiloya kadar ciktim..suan 58 kiloyum..3cuye hamileyim bu sefer catlicammi nerak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?