karın çatlağı ne zaman başlar

31 haftalık olana kadar pürüzsüz bir karnım vardı. Şimdi sağ ve sol tarafta ince çatlaklar görmeye başladım. Çatlıycam ben diyor resmen. Tek dileğim bunlarla kalması...

mutlaka çatlarız ama ne kadar az çatlarsak o kadar iyi..
çatlağı olmayan kadınlara çok imreniyorum
az kalmış biraz daha sabretsin çatlakların :) bol bol yağ sür gerilmesin karnın:)

ayyyy ne kadar şanslısınız :)
çok imrendim size..
bende duydum bunu kuzenim özellikle kaşındığında yatıp hart hurt kaşıdığını söylemişti..
çok fena çatladı karnı...
bende kaşındığında hiç kaşımamaya ve yağ sürmeye dikkat ediyorum yağı sürünce geçiyor zaten..

oh maşallah..ne kadar şanslısınız anlatamam
bu arada ne kadar az kilo almışsınız.. diyet mi yapıyorsunuz?

30 kilo aldım hiç çatlamadım.
Katı kakao yağını tavsiye ederim, her aktardan rahatça ucuza bulabilirsiniz.
Okadar ucuz ve bereketli ki 10 liralık kalıp 9 ayda bitmedi bile.

evet galiba bünye ve vücud yapısıyla alakalı..
abimim eşi 30 kilo aldı karnı çok büyüktü.. ama kendisi de iri yapılı boylu.. 1 gram çatlağı olmadı..
:) Allah daim etsin mutluluğunuzu..
son bir haftada ne oluyorda çatlıyor acaba
çok takıntılıyım çatlaklarıma.. bende girerim depresyona galiba:)

30 kilo aldım hiç çatlamadım.
Katı kakao yağını tavsiye ederim, her aktardan rahatça ucuza bulabilirsiniz.
Okadar ucuz ve bereketli ki 10 liralık kalıp 9 ayda bitmedi bile.

teşekkür ederim tavsiyeniz için..maşallah çok şanslısınız.. demekki iç karnınız genişmiş..
bende aldım katı kakao yağını.. ilk başlarda onu sürdüm şimdi lierac ve bio oil sürüyorum..
onuda süreyim arada.. zaten sürmediğim bişey kalmadı

bebe yagi kullaniorm basindan beri her aksam surdum ama olacagi varsa oluyomus sanirim ki oldu. bende artik catlak olmasin die diil karnimi sevip bebisimle konusayim die suruorm acikcasi :)

:) gerçekten olcağı varsa önüne geçilmiyor..
bizimki biraz içimizi rahatlatalım bakım yaptık ama çatladık demek için bi önlem işte :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin asıl önemli olan o galiba:)

aynen oyle canim ya saglikla kavusalim da onemli diil onlar da hamilelikten hatira kalsin anneligin imzasi gibi :)

Ilk 4 5 ay bebe yagi kakao yagi surdum . Sonra sikildim sade bademyagi surdum ikigunde bir oda cok usendim dogum yaptim 5 gun once catlamadan bitirdim . Birde dusta gliserinli , zeytinyagli sabun kullandim .

mutlaka çatlarız ama ne kadar az çatlarsak o kadar iyi..
çatlağı olmayan kadınlara çok imreniyorum
az kalmış biraz daha sabretsin çatlakların :) bol bol yağ sür gerilmesin karnın:)

Valla bebişim inceldiği yerden çatlasın artık takmıyorum :)))
Pehlivan gibi geziyorum evde vıcık vıcık :))

Kişiden kişiye değişiyor canım benimki 24 Haftalar civarında başladı çatlaklarım yağ da sürdğm ama çatlıyor

Tamamen cilt dokusuyla ilgili..Ama onlem almakta yarar var.Ilk hamileligimde karin bolgemde hic catlak olmadi ikinci de 8.aydayim 3 ayliktan beri ozon yagi kullaniyorum onun etkisimi bilmem yine catlak olmadi..

2 dogum yaptim tek bir catlagim yok..hic bireyde kullanmadim..92 kiloya kadar ciktim..suan 58 kiloyum..3cuye hamileyim bu sefer catlicammi nerak ediyorum...

Sezaryenden sonra karnın sarkmasın, şişlik kalmasın diye korseyle dikiş yerlerinin biraz üstünden hafif sıkıca sarmak gerekiyormuş.. Doktorum demişti bana ama benim diğer hastalığımdan fırsatım olmadı... Şükür öyle çok bi şişkinlik kalmadı.. Çok az bişi... Zaten ben 9-10 kilo almıştım.. Sezaryenden sonra hepsi gitmişti..

Ilk 4 5 ay bebe yagi kakao yagi surdum . Sonra sikildim sade bademyagi surdum ikigunde bir oda cok usendim dogum yaptim 5 gun once catlamadan bitirdim . Birde dusta gliserinli , zeytinyagli sabun kullandim .

maşallah demekki çatlayası yokmuş vücudunuzun :) ben deli gibi yağ sürüyorum bakalım ne olacak :)

Valla bebişim inceldiği yerden çatlasın artık takmıyorum :)))
Pehlivan gibi geziyorum evde vıcık vıcık :))

ay bende çok isterdim umursamıyım amaolmuyo valla her sabah aynaya koşuyorum ilk önce

Kişiden kişiye değişiyor canım benimki 24 Haftalar civarında başladı çatlaklarım yağ da sürdğm ama çatlıyor

galiba evet vücuda göre değişiyor.. arkadaşımda 18. haftada çatlamaya başlamış..

Tamamen cilt dokusuyla ilgili..Ama onlem almakta yarar var.Ilk hamileligimde karin bolgemde hic catlak olmadi ikinci de 8.aydayim 3 ayliktan beri ozon yagi kullaniyorum onun etkisimi bilmem yine catlak olmadi..

ozon yağını ilk defa duydum bende katı kakao yağı kullanıyorum birde bio oil.. belki etkisini azaltırız ama çatlayası varsa engel olamayız sanırım

2 dogum yaptim tek bir catlagim yok..hic bireyde kullanmadim..92 kiloya kadar ciktim..suan 58 kiloyum..3cuye hamileyim bu sefer catlicammi nerak ediyorum...

ay ne güzel maşallah çok şanslısınız.. iç karnın genişti demekki.. inşallah yine çatlamazsınız..
çok imreniyoruuum

kızlar iç karnımda sanki bişeyle kesiliyor hissi var..
bu çatlakla mı alakalı

hergun bol bol zeytınyagı surunce catlak olmuyor...
ben bu carsamba sezeryana gırıcem hala catlagım yok sabah bı kalkıyomusum heryerım catlamıs oluyomus bıde

Valla bu çatlaklar bence tamamen bünyeyle alakalı. 7 sene önce ilk hamileliğimde 16 kilo aldım. 6.aydan sonra hergün mustela krem sürdüm. Hiç çatlağım olmadı. Bu hamileliğimde üşengeçliğimden nemlendirici bile sürmedim. 34.haftadayım. Çok şükür hala tek bir çatlağım yok. Demek ki ilkinde de sürmesem olmayacakmış :)

Birde annen nasılsa sende öyle olursun derler ama doğru mudur bilmiyorum? Benim annemde de tek çatlak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…