Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar tüm önlemlerime rağmen 34.haftamda tam da oh hiç çatlamadım derken çok fazla çatladım hatta daha çatlamam derken hala da çatlıyorum var mı benim gibi olan
Benimde ikizlerim olacak 30 uncu haftamdayım karnında bi iki yer var ama bikini bölgem çatır çatır çatlamış valla kıpkırmızı olmuş görünce cok şaşırdım ora neden catlarki
Benimde ikizlerim olacak 30 uncu haftamdayım karnında bi iki yer var ama bikini bölgem çatır çatır çatlamış valla kıpkırmızı olmuş görünce cok şaşırdım ora neden catlarki
Ben şimdi hindistancevizi yağı ile e vitaminini karıştırıp sürüyorum düzenli sürünce o görünüm biraz daha azalıyormuş bakalım bence sen de bir dene, rahmin genişledi ondan demekki
kızlar tüm önlemlerime rağmen 34.haftamda tam da oh hiç çatlamadım derken çok fazla çatladım hatta daha çatlamam derken hala da çatlıyorum var mı benim gibi olan