Karın çatlağı

waitforb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2017
343
172
33
kızlar tüm önlemlerime rağmen 34.haftamda tam da oh hiç çatlamadım derken çok fazla çatladım hatta daha çatlamam derken hala da çatlıyorum var mı benim gibi olan :(

Benimde ikizlerim olacak 30 uncu haftamdayım karnında bi iki yer var ama bikini bölgem çatır çatır çatlamış valla kıpkırmızı olmuş görünce cok şaşırdım ora neden catlarki

Benimde ikizlerim olacak 30 uncu haftamdayım karnında bi iki yer var ama bikini bölgem çatır çatır çatlamış valla kıpkırmızı olmuş görünce cok şaşırdım ora neden catlarki
Ah bir bilsem.Genetik adaletsizlik sanırım gerçi evlatlarımız sağlıklı olsun da buna da şükür ama bir anda olunca ben bir şok yaşamadım değil tabi :eek:

Bende seviniyordum hiç çatlamadım diye kıpkırmızı bide cok kotu oldu ya biniki bolgesindekinide ilk defa gördüm

Bende seviniyordum hiç çatlamadım diye kıpkırmızı bide cok kotu oldu ya biniki bolgesindekinide ilk defa gördüm
Ben şimdi hindistancevizi yağı ile e vitaminini karıştırıp sürüyorum düzenli sürünce o görünüm biraz daha azalıyormuş bakalım bence sen de bir dene, rahmin genişledi ondan demekki

kızlar tüm önlemlerime rağmen 34.haftamda tam da oh hiç çatlamadım derken çok fazla çatladım hatta daha çatlamam derken hala da çatlıyorum var mı benim gibi olan :KK43:
lierac kullanıyorum ben. gene de çatladım. arastirdim cok, genetik de onemli sadece bol su icin deniyor , ama yapacak pek birşey yok yani...

Benim gebelik sekerim cıktı benim kadar kimse icmiyodur genede çatladım ama annemde cok çatlamış demekki genetik

Şimdilik hindistan cevizi yağı kullanıyorum kakao yağı ve bepantol çatlak kremi alıcam

Back
X