karın çatlakları için neyapıyosuuz?lütfen yardım

fatma2005

canım elif duru 'm
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.041
3
356
merhaba arkadaşlar 32 haftadayım karnımın kaşıntısından deli olcam yara oldu kaşıntıdan ne sürsem fayda etmıyo lutfen yardım edin?ne sürsem iyi gelir.?:1rolleyes:

ben de merak ediyorum bunu,kakao yağı aldım ama nasıl kullanılacak bilmiyorum,her gün mü sürmeli,yim??bilenler yazarsa sevinirim.

ben 3.aydan beri her akşam niveanın badem özlü bebek yağını kullanıyorum sadece sol tarafımda kasığıma doğru karnımın altında 3 tane çatlak oldu ama yapcak bişi yok benimde göbeğimin altı falan çok kaşınıyo sakın tırnaklarınızla kaşımayın iz kalırmış elbise üzerinden falan kaşıyın ama çokda kaşıtmamaya özen gösterin

bayanlar tedbirinizi alın ama hiçbişey engellemiyor çatlamayı.32. haftama kadar herşey yolundaydı ama ben hamileliğimiz başından beri karnımı hiç ihmaletmemiştim,çok pahalıkramlar kullandım,bebek yağı kullandım ama yinede çatladım.şuanda karnımda çatlaklar mevcut,çok belirgin olmasada rahatsız edici.kilolarımı verip,karın gerdirme operasyonu geçirmek isityorum.hepinize çatlamıcağınız günler diliyorum:))

ben de 35. haftadan sonra birden oldu çatlaklar. o zamana kadar fındık-badem-bebe yağı karışımı kullandım, chicconun kremini kullandım, yurtdışından özel yağ getirttim ama nafile. genlerde var ise engelleyemiyorsunuz..

cevablar için saolun arkadaşlar artık gunde 3 kez nemlendırıcı bebek yağı sürücem bu sabah benı deli etdı bu kasıntı gende ne yazıkkı var :1rolleyes:

benimde karnım kaşınıyor ama bişeyde sürmüyorum saldım çayıra mevlam gayıra misali:)aklıma gelirse nemlendirici sürüyorum o kadar.

merhaba arkadaşlar 32 haftadayım karnımın kaşıntısından deli olcam yara oldu kaşıntıdan ne sürsem fayda etmıyo lutfen yardım edin?ne sürsem iyi gelir.?:1rolleyes:

canım benimde bi ara inanılmaz kaşınıyodu. bepanthol vücut nemlendiricisi kullanıyodum. kaşımaktan fiske fiske olmuştu. doktoruma danıştım kullandığın krem alerji yapmış dedi ve alerji için jel önerdi. kızarıklık ve kaşıntım geçti. şuan 6. ayımızı doldurduk. karnım çok büyüdü ama garip bi şekilde hala çatlak oluşmadı. bişi sürmeye korkuyorum. arada bebe yağı kullanıyom oda tüylerimi uzattı. kullansakta kullanmasakta zaten çatlıyo önlenemiyo.

yarın bende doktorumu arıcam yara oldu acıyoda bende karnım neden bukadar tuylendı dıyodum dıger arkadaslarda söledi.bi faydasıda yok zaten gene kaşınıyo:)

32. haftamdayım benımde bu hafta kaşınmaya başladı çok..Arkadaşlar gerginlikten olduğunu ve çok fazla kaşımamam gerektiğini söyledi çatlamayı hızlandırır dediler...Krem kullanıyordum ama badem yağına geçtim bolca sürüyorum cilt gerginliğim kalmıyo tabi kaşınmada

bu kAŞINTI BENİ MAHVETDİ ARKADAŞLAR DOKTORUDA ARADIM BADEM YAĞI SÜR DEDİ ISLAK TUT DEDI FAYDA ETMIYO DELIRICEM ÇOK KAŞINIYO VE ACIYONE YAPCAMI ŞAŞIRDIM .NEYAPIYIM BANA FİKİR VERİN .mafoldumben

lierac kullanıyorum sabah akşam. galenic in bir çatlak kremini de vermişri eczacım, arada onu da sürüyorum üstüne.ayrıca aisha.com.tr den bitkisel bir çatlak yağı karışımı aldım, ama bence çok kötü kokuyor. duş aldıktan sonra bebe yağı sürüyorum. henüz çatlak yok ama bu kadar çabama rağmen, ileriki haftalarda (şimdi 31 haftalık hamileyim)çatlak olacağını düşünüyorum açıkcası çünkü annemde çok var

kızlar kaşıntı artık tüm vucüduma yayıldı çoğunlukla eklem bölgem kaşınıyo ne yazıkki benim annemdede çatlak var genlerde varsa oluyomuş ama 31.haftaya kadar çatlamadıysa hiç çatlamaz inşallah bende 28. haftadan sonra birden çatladı .vardır bundada bir hayır ...:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…