Karın Çatlakları ve 2. Hamilelik

elefantin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
20
7
Selam herkese.Arkadaşlar ilk hamileliğimde 43 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyla doğum yaptım ama karnımda yok denecek kadar az bir iki çatlak oluştu o a son haftada, şimdi ilk hamilelikte olmayan çatlaklar ikinci de olabilir gibi bir durum var mı sizce yoksa zaten cilt elastiktir hiç olmaz mı dersiniz fikirlerinize ihtiyacım var

Evet bu durumu birisi yaşamış.İlk hamileliğinde hiç çatlağı olmamış 2.ci de olmaz diye krem falam kullanmamış çok çatlamış önlem al bence canım.

Koyu tenli bayanlarda catlak cok az oluyor canim ikincidede pek olacagini sanmiyorum ben...eger koyu tenli iseniz..

Valla ben peynir gibiyim :) bunda da olmamasını umut ediyorum ilk hamileliğimde vazelin kullanmıştım bunada da başlayayım bari

Kızlar benimde karnım piri reis haritası gibi ama bir krem kullanmaya başladım cildiye doktorumun tavsiyesi üzerine 1 ay oluyor. LR aloe veralı kremler baya faydasını gördüm simdide selulıt giderici sıkılaştırıcı aldım daha iyi sonuç alabileceğimizi söylediler bilginiz olsun kesinlikle tavsiye ederim kanyon gibi yarıklarım bariz silikleşti :)

Arkadaşlar evde kendinizin de uygulayabiliceği hem etkili hem de düşük maliyetli yöntem TCA peeling. TCA peeling sayesinde çatlaklardan kurtulabilirsiniz. Ayrıca vitamin desteği ve bitkisel yağ karışımları ile de peeling sonrası bakımı aksatmazsanız çatlaklardan sonsuza dek kurtulursunuz... kolay gelsinnnnn

Son düzenleyen: Moderatör:
X