karin catlaklari

Napcaz8888

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
12
0
1
37
30 haftalik gebeyim 2 haftaya kadar catlagim yoktu kremde kulladim.Burt's mama diye krem cok iyi oldunu solediler.yeni yeni catlaklarim oldu. Acaba ise yaramadi mi krem?

sadece kremin yararı olmaz ki zaten, cilt tipin, ani kilo artışı, spor yapıp yapmaman, karnın aniden büyümesi vs. kimisi hiç krem kullanmıyor bişr şey olmuyor.

Hücre su tutulum oranı sizin elastikiyetinizi arttırır..bol su için..

Biraz genetik sanirim bu iş. Ben 1. Çocugumda sadece komilinin zeytinyaglı bebek yagını kullandım. Banyodan sonra arara da kuru ve gergin hissettiğimde sürdüm hiç çatlagım olmadı. Şimdi 2. Ye hamileyim bundads onu kullanıcam. İnşallah gene olmaz çatlagım.

Bende 4. ayımdan itibaren lierac jeli kullandım doktorum bunu önermişti. bu bitince eczaneden alcaktım tekrar eczacıda mustela kullan eşşim kullandı çok memnun kaldı diyince bi de bi alana 2.si indirimliydi. 2 tanesini 130 tl ye aldım. memnunumda lierac kullanırkende çatlamadım hiç... mustelayı da geçen hafta başladm gayet güzel...

bazıları badem yağı iyi diyor ama ben yağları sewmem kaşıntı tutar beni. ayrıca tüylendirdiğini de duydum hiç uğraşamam yani o yüzden bu tür kremler aldım. duştan her çıktığımda da vücudumun her yerini nivea ile nemlendiriyorum ayaklarıma kadar... 17 kilo aldım bu arada ....

Back
X