Karın çatlaklarına ne önerirsiniz ?

biq_smile

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2.124
842
123
Korkum yok "catlar" diye, yeter ki cocugum saqlikli olsun, ama yine de önlemimi almak isterim...

liearac kremini tavsiye ederim. banada doktorum önermişti

Ivır zıvır kremler gereksiz canim bana göre en iyisi banyodan sonra iyice has zeytinyagiyla yaglamak benim 3 tane minik catlagim var oda dogumda oldu yoksa hic olmadi sadece has zeytinyagi sürdüm

Vazelin kullanan var mı aranızda bana da onu önermişlerdi ;)

Merhaba arkadaşlar, hamileliğimde liearac ve mustela kullandım ama fena derecede çatladım malesef :(( 3 buçuk ay oldu doğum yapalı şimdide çatlaklarımı başka bir markayla geçirmeye çalışıyorum çokşükür geçiyo da rahatladım,tavsiye ederim:)

kesinlikle zytinyağı,aleo veralı bebek yağı ve vazelin kullanın bütün kremlerden daha iyi hepsi 31.haftamdayım her duştan sonra kullanıyorum henüz hiç olmadı çatlağım inşallah devamındada olmaz

Korkum yok "catlar" diye, yeter ki cocugum saqlikli olsun, ama yine de önlemimi almak isterim...
Hem bebeğin hem de senin için güvenle kullanabileceğin Alman ürünleridir. Her üründe ortalama %30 ve %40 Aloe Vera mevcuttur ve bu bebeğiniz için çok önemlidir. Neden diye soracak olursanız eğer bebeğinizin duştan sonra veya normal zamanda vücudunun nemlenmeye ihtiyacı var ve Aloe Vera cildin istenen nemini fazlası ile karşılamaktadır. İsterseniz LR ürünleri için yardımcı olabilirim

Eklentiler

• 7c860bbb846ac06de33cfbb6a97b25a4.webp
    7c860bbb846ac06de33cfbb6a97b25a4.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar, hamileliğimde liearac ve mustela kullandım ama fena derecede çatladım malesef :KK43:( 3 buçuk ay oldu doğum yapalı şimdide çatlaklarımı başka bir markayla geçirmeye çalışıyorum çokşükür geçiyo da rahatladım,tavsiye ederim:)
Hanigi markayı kullanıyorsunuz?

Zayıflarda daha çok oluyprmuş sanırım doğru mu? Ben çok korkuyorum olmasından her duştan sonra şimdilik küçük diye nemlendirici kullanıyorum ama ilerde bebek yağı diyorlar ona başlıcam.

Back
X