- 9 Haziran 2016
- 1.466
- 501
- 123
- 31
- Konu Sahibi Konsantreniz
Kızlar yaşayan var mı? Bebişimin kaın çevresi geriden geliyormuş. Genetik ve ya bebek iyi beslenemiyor dedi doktor. Yaşayan bilen varsa paylaşabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağlığına bir sorun teşkil etmiyorsa kafana takma kilo alması için muz portakal kuru yemiş vs tüket.Kızlar yaşayan var mı? Bebişimin kaın çevresi geriden geliyormuş. Genetik ve ya bebek iyi beslenemiyor dedi doktor. Yaşayan bilen varsa paylaşabilir mi?
2 hafta geride karnı benim de.iyi bariCan'ım büyük kızımın hep geriden geliyordu 9 gün kadar. Doğdu bi sorunu yok şükür.
Telaş yapma ben o kadar göz yaşı döktüm bebeğim geri diye'2 hafta geride karnı benim de.iyi bari
Hadi ya. İnternette korkunç şeyler yazıyor yok gebeliğin son dönemleriyse bebek doğum yapılır falan diye. Ay Allah korusunTelaş yapma ben o kadar göz yaşı döktüm bebeğim geri diye'
Aynen canım bana dr da iyi konusmamisti doğumdan sonra sordum usg yanılma olabilir bebeğim sağlıklı dedi banaHadi ya. İnternette korkunç şeyler yazıyor yok gebeliğin son dönemleriyse bebek doğum yapılır falan diye. Ay Allah korusun
Kaç haftalık doğum yaptın balım? Bide doğuma kadar hep geride miydi? Hayırlısıyla kafayı yemeden doğururum inşallah. Sağol balım.Aynen canım bana dr da iyi konusmamisti doğumdan sonra sordum usg yanılma olabilir bebeğim sağlıklı dedi bana
38+5 Doğum yaptım uzun süre hep gerideydi Doğum zamanımda sadeve 3 gün gerilik vardı. Ama o haftaya kadar geri geri diye diye psikolojimi bozdular. Sende geç döllenme var mıydıKaç haftalık doğum yaptın balım? Bide doğuma kadar hep geride miydi? Hayırlısıyla kafayı yemeden doğururum inşallah. Sağol balım.
Yok bitanem. Bebeğin kafası kolları bacakları 1 hafta önden gidiyor. Bi göbişi 2 hafta geri38+5 Doğum yaptım uzun süre hep gerideydi Doğum zamanımda sadeve 3 gün gerilik vardı. Ama o haftaya kadar geri geri diye diye psikolojimi bozdular. Sende geç döllenme var mıydı
Ya takma onu ya. Bana her hafta bi yeri geri diyodu Dr karnına takmıştı kızımın zaten. Doğdu çocuğun karnına uzun süre dikkat ettim küçükmü falan diyeYok bitanem. Bebeğin kafası kolları bacakları 1 hafta önden gidiyor. Bi göbişi 2 hafta geri
Hadi ya. Yarın yine gidicem doktora bi baksın bakalım büyümüş mü karın çevresi. Kaldı aklım onda istemesem deYa takma onu ya. Bana her hafta bi yeri geri diyodu Dr karnına takmıştı kızımın zaten. Doğdu çocuğun karnına uzun süre dikkat ettim küçükmü falan diye
Başka bi hastanede muane ol devlete randevu al. Sen söyleme bakalım başka cihazda aynı mı ölçecekHadi ya. Yarın yine gidicem doktora bi baksın bakalım büyümüş mü karın çevresi. Kaldı aklım onda istemesem de
Normalde gittiğim doktor küçük ölçüyordu. Hatta son üç hafta üst üste gittim o sadece göbek çevresi ölçerek kilo söylüyordu ve her seferinde kilosuna daha Az diyordu. Bundan rahatsız olup Doktorumu değiştirdim her hafa artması gereken kilo nasıl azalabilirdi ki? Doktorun açıklaması -+200 gram oldu. Geçiştirdi kısacası. Ama ekranda hep geriden geldiğini görüyordum. Bu yeni doktorun hemen dikkatini çekti. Takip edelim dedi. Kafama takıldı benim deBaşka bi hastanede muane ol devlete randevu al. Sen söyleme bakalım başka cihazda aynı mı ölçecek
Can'ım bebeğin uzunsa eğer zayıf görünüyor olabilir . İnilh iyidir bebiş telaşlanmaNormalde gittiğim doktor küçük ölçüyordu. Hatta son üç hafta üst üste gittim o sadece göbek çevresi ölçerek kilo söylüyordu ve her seferinde kilosuna daha Az diyordu. Bundan rahatsız olup Doktorumu değiştirdim her hafa artması gereken kilo nasıl azalabilirdi ki? Doktorun açıklaması -+200 gram oldu. Geçiştirdi kısacası. Ama ekranda hep geriden geldiğini görüyordum. Bu yeni doktorun hemen dikkatini çekti. Takip edelim dedi. Kafama takıldı benim de
Hadi ya. Bunu da bilmiyordum. Sağol balım ya. Rahatlattın beniCan'ım bebeğin uzunsa eğer zayıf görünüyor olabilir . İnilh iyidir bebiş telaşlanma
Demin kontroldeydim canım. Büyüme var ama gelişimiyle arasındaki fark fazla takipte kalalım dedi. Kan sulandırıcı içmeye devam edecekmişin ve nts'ye girecekmişim her hafta. Şükürler olsun korkulacak bişey yokCan'ım bebeğin uzunsa eğer zayıf görünüyor olabilir . İnilh iyidir bebiş telaşlanma
Çok sevindim canım inşlh arayı hızla kapatırDemin kontroldeydim canım. Büyüme var ama gelişimiyle arasındaki fark fazla takipte kalalım dedi. Kan sulandırıcı içmeye devam edecekmişin ve nts'ye girecekmişim her hafta. Şükürler olsun korkulacak bişey yok
İnşallah balım çok teşekkürler herşey içinÇok sevindim canım inşlh arayı hızla kapatır
İnşallah balım çok teşekkürler herşey için