Merhaba, 1 senedir ara ara gebelik için uğraşlarımız oluyor. 2 hamilelik geçirdim. İkinci doğumum da bağırsaklarımda ve karın duvarin da yapışıklık olduğunu bebeği zor çıkarttığını söyledi doktorum ve artık hamile kalma dedi. Fakat üstünden 6 sene gecti. Ve tekrardan bebek düşünyoruz. Ekim de kan da 27.6 değerin de sonuç çıktı. Ve evde de idrar testinde de çıktı. Fakat adetim 1 gün geçti akşamına sancılı şekilde regli oldum. 2 ay denemedik. En son adetim 3 Şubat başlangıç 6 Şubat bitiş oldu. Ve denemeye tekrar başladık. Şuan adetime 6 gün kaldı. Sol kasığım da ağrı var. Göğüslerim de ağrımaya ve damarlanmaya başladı. Ekim ayında ki belirtilerimi tekrar yaşamaya başladım. Evde yaptığım testler de çıkıyor. Bu sefer kendimi buna yoğunlaştırmak istemiyorum. Ama var mı yok mu düşünceleri de kafamdan atamıyorum. Benim durum da olup hamile kalan ve doğuran var mı? Yapışıklık olduğu halde? Bu ayda olmazsa kesin doktora gidicem. Gerçi kendi doktorum yapışıklığın hala devam ettiğini söyledi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler