Karın duvarında yapışıklık varken gebelik oluşur mu?

Kizilaslankadini

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
9
3
6
35
Merhaba, 1 senedir ara ara gebelik için uğraşlarımız oluyor. 2 hamilelik geçirdim. İkinci doğumum da bağırsaklarımda ve karın duvarin da yapışıklık olduğunu bebeği zor çıkarttığını söyledi doktorum ve artık hamile kalma dedi. Fakat üstünden 6 sene gecti. Ve tekrardan bebek düşünyoruz. Ekim de kan da 27.6 değerin de sonuç çıktı. Ve evde de idrar testinde de çıktı. Fakat adetim 1 gün geçti akşamına sancılı şekilde regli oldum. 2 ay denemedik. En son adetim 3 Şubat başlangıç 6 Şubat bitiş oldu. Ve denemeye tekrar başladık. Şuan adetime 6 gün kaldı. Sol kasığım da ağrı var. Göğüslerim de ağrımaya ve damarlanmaya başladı. Ekim ayında ki belirtilerimi tekrar yaşamaya başladım. Evde yaptığım testler de çıkıyor. Bu sefer kendimi buna yoğunlaştırmak istemiyorum. Ama var mı yok mu düşünceleri de kafamdan atamıyorum. Benim durum da olup hamile kalan ve doğuran var mı? Yapışıklık olduğu halde? Bu ayda olmazsa kesin doktora gidicem. Gerçi kendi doktorum yapışıklığın hala devam ettiğini söyledi. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Merhabs, yapiskanlik devam ederken neden once onu tedavi ettirmiyorsunuz? Daha iyi olmaz mi, siz de bunca stresi yasamazsiniz :)

Merhabs, yapiskanlik devam ederken neden once onu tedavi ettirmiyorsunuz? Daha iyi olmaz mi, siz de bunca stresi yasamazsiniz :)
Doktoruma her gittiğim de, beni hayal kırıklığına uğratacak şeyler söylüyor. Bundan dolayı doktora gitmekten pes ettim artık. Şuan başka doktor araştırmasına girdim. Tabi bu süre için de korunmasız ilişki oldu. Şuan iyi bir doktor buldum. Regli günümü bekliyorum. 6 gün var.

Duzgun dr cok onemli gercekten. Bazen okadar para verip duzgun dr bile bulamiyorsun. Her sey gonlunce olsun :)

benden 7kere parça aldılar, rahim duvarı kalınlaşması için buna istinaden yapışıklı çıktı devlette histeroskopi oldum açtık sorun yok dediler ama maalesef tam açamamışlar özele gittim tüp bebek için dokyor açılmadıgını bu şekilde hamile kalamayacağımı söylediler bizzat kendimde gördüm filmde,sonra tekrar açtılar şu an tüp bebek dönemindeyim,sakın yanlış doktorlara gidip rahmine zarar vermelerini sağlama.

Duzgun dr cok onemli gercekten. Bazen okadar para verip duzgun dr bile bulamiyorsun. Her sey gonlunce olsun :)
Çok teşekkürler inşallah aynen doktorum çok iyi ama artık çözüm bulmaktansa kısadan boşver çocuk yapma diyor. 2 tane kızım var çok şükür. Bir tane daha yapıp bağlatmak istiyorum. Inşallah gönlüme göre bulurum doktor.

Aynen kendi doktorum istersen rahim filmi çekelim dedi. Biraz araştırınca korktum gitmedim. Zaten doktorum da boşver çocuk yapma deyip geçiştiriyor beni. Ama şuan iyi bir doktor bulup tedavime bakmam gerek. Inşallah bulabilirim.

istersen ne ya tabi ki çek diyecek ne biçim doktormuş ,korkma canım filmden cok acı vermiyor senin canın daha kıymetli bana neler dediler neler

istersen ne ya tabi ki çek diyecek ne biçim doktormuş ,korkma canım filmden cok acı vermiyor senin canın daha kıymetli bana neler dediler neler
İşte arada kaldım. Şuan adet günümü bekliyorum. Olur olmaz hemen başka doktora gidicem. Olursam da takip edilirim. Bu ay pek önemsemedim tutmuyor diye ama kaç gündür rüyalarım da çocuk görüyorum. Bazı belirtilerim de var, ne kadar takmıyorum desem de kendimi bi an burda buluyorum her şeyin hayırlısı artık merak ettiğim benim durum da olup kendiliğinden hamile kalıp doğuran var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…