- 12 Şubat 2023
- 2.244
- 3.752
- 63
- 30
Mersin üniversite hastanesiHangi il hastane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersin üniversite hastanesiHangi il hastane
Hayırlısıyla tez olur biter inşallahMersin üniversite hastanesi
Amiinnn canım amin hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla oluverir iyilesirim insallahhhHayırlısıyla tez olur biter inşallah
Amiinnn canım amin hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla oluverir iyilesirim insallahhh
Bende önü düğmeli elbise pijamalardan istiyorum o yüzden. Ayy terlik giymeyi de hiç sevmemYanınıza her ihtimale karşı 2 onundugmeli pijama bir de geniş pestamal gibi girseydi alın belki pijama wc de giy cikart rahatsız edebilir kii bende oyle olmustu Pestamali bağladım belime çöl rahattı muhakkak yumuşak silikon terlik en guzeli bide yumuşak evinizden bir yastık alın gerisi kolay İnşallah sizden de çok güzel haberler alırız![]()
Dediğim giyim yeterli onun dışında odemler bilmem belki kişiye göre degisebilir ama bende ilk hafta da odemlerin inişi bariz belli oluyorduBende önü düğmeli elbise pijamalardan istiyorum o yüzden. Ayy terlik giymeyi de hiç sevmembana böyle bilgilerde verin valla aklımda bir sürü soru işareti giyecek yiyecek ne goturmeliyim diye. Çok teşekkür ederim amiiinn
inşallah bende size atarım burdan Foto, bende odemlerim ne zaman gidecek dikiş ne zaman iyileşti diye soru yagmuruna tutarım
![]()
Çok tesekur ediyorum Allah razı olsunDediğim giyim yeterli onun dışında odemler bilmem belki kişiye göre degisebilir ama bende ilk hafta da odemlerin inişi bariz belli oluyordu
Bende direnler 8 gün kaldı belki sizde hoca o kadar bırakmaz Direnler varken çok hareket kisitliligim vardı Birz huzursuz ediyordu ama iyiki kalmış okadar çünkü çıktıktan sonra da diren yerlerimden akıntılar oldu. Olması da gayet doğal hatta iyimis Icerde sıvının atmasına yardımcı oluyor çünkü. Bugün 15. Günüm hoca artık bandı söküp merhemlere başlayabilirsin dedi
1.arnica 3x1
2. Siliskar 3x1 Yarın itibaren nasipse başlayacağım
Sizinde aklınız da olsun kantaron yağı alın (kırmızı olan olsun sarı olan da var ama kırmızı kantaron en guzeli)
Her zaman sorun bende burda hanimlardan okuya okuya kafamda toparladım bazı şeyleri iyi oluyor![]()
Amin sizdende inşallahÇok tesekur ediyorum Allah razı olsunMaşallah diyeyim tekrardan genelde okuduğum yorumlar da kremler neredeyse 1 aylıkken falan başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Belki de ben yanlış hatırlıyorum dur o kadar çok yorum okudum ki hepsi birbirine girdiAmin sizdende inşallah
2. Hafta itibaren başlanıyor
Yani en azından bnm doktorum oyle önerdi
Okuduğum çoğu yorumda oyleydi