karin germe amaliyatı olacağım

merhaba, ben ahmet seyhana izmirde olcam,burnumdan memnun kaldigim icin ayni doktora olmaya karar verdim ona guveniyorum,
benim birtane kizim var ekim 20sinde 3 olcak evet birtane cocuk daha dusunuyorum . suan calistigim icin ve isimi birakmak istemiyorum 5 sene sonra birtane bebis daha yaparim diey dusunuyorum. fiyat 4500 herhalde tam bilmiyorum. 30 eylul olmaya karar verdim bakalim cok heycanliyim biran once duz karnima kavusmak istiyorum

umarim cabuk atlatirsin sen kime olcaksin. karin gerdirdikten sonra cocuk yapabilirsin dedi doktor, ve sonra gerekirse gene amaliyat olabilirsin dedi ama 10 kiloyu gecmezsen hamilelikte karin bozulmuyormus.

Canım bu ameliyat tekrar tekrar olunacak kadar kolay bir ameliyat değil, eğer tekrar çocuk düşünüyorsan aynı deformasyonlar tekrar olabilir, yeniden aynı mutsuzlukları yaşayabilirsin, mesela benim ikinci doğumdan sonra karnım daha kötü oldu, ameliyat şart oldu, ama bir türlü kısmet olup ta olamıyorum, neyse zamanı gelince inşallah hayırlısıyla olurum. Tabi ki karar senin ama iyi düşün, sevgiler.

ameliyati oldunuzmu arkadaslar benimde ameliyatim subatin 9unda olcak. dr eser aydogdu'ya yaptiriyorum karin germe ve bel bolgesine lipo yapiyor. nasil agrisi sancisi?? simdi memnunmusunuz:)

merhaba, ben ahmet seyhana izmirde olcam,burnumdan memnun kaldigim icin ayni doktora olmaya karar verdim ona guveniyorum,
benim birtane kizim var ekim 20sinde 3 olcak evet birtane cocuk daha dusunuyorum . suan calistigim icin ve isimi birakmak istemiyorum 5 sene sonra birtane bebis daha yaparim diey dusunuyorum. fiyat 4500 herhalde tam bilmiyorum. 30 eylul olmaya karar verdim bakalim cok heycanliyim biran once duz karnima kavusmak istiyorum

slm cnm geç gelen bir geçmiş olsunnu kabul et..bennnde izmirdeyim ve bu ameliyatı olmayı düşünüyorum sen olduktan sonra bi şey yazmamışsın durumun nasıl memnun kaldınmı son durumunnu yazarmısınnn...

Back
X