Karın germe ameliyatı ve liposuction

Assyya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
105
126
Merhaba arkadaşlar :)
Sonunda karar verebildim. Salı günü İzmir'de ameliyat olacağım.
Kombine ameliyat. karın germe - liposuction ayrıca da yüzümde bazı değişiklikler yapılacak. Çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum.
Karın germe ameliyatı olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ameliyat sonrası sizlere buradan her gün bilgi vermeye çalışacağım... :)))

Son düzenleme:
Asya nasılsın? Ameliyatın haftaya mı? Benim de 23 nisanda lütfen yaz bize

Teşekkürler Ayperim270 . Benim ameliyat tarihim 14 Nisan 2015. Ameliyat yaklaştı çok heyecanlıyım. Ameliyattan sonra burada her gün bilgi vermeye çalışırım...:KK54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar :)
Sonunda karar verebildim. Salı günü İzmir'de ameliyat olacağım.
Kombine ameliyat. karın germe - liposuction ayrıca da yüzümde bazı değişiklikler yapılacak. Çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum.
Karın germe ameliyatı olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok sevinirim.

Ameliyat sonrası sizlere buradan her gün bilgi vermeye çalışacağım... :)))
Selam arkadaşlar ben 4 gün önce mini i karın germe ve liposuction operasyonu geçirdim ve bununla ilgili bilgi vermek için siteye üye oldum. Operasyondan 1 gün önce vazgeçmek üzereyim anestezi korkusu nedeniyle. Operasyon yaklaşık 1.5 saat sürdü ve ben şeyden kendim inip yatağa oturdum.Sanki inanılmaz dinlendirici bir uyku geçirdim. 6 saat sonrada evindeydim. Dişi më dolgu yaptırsaydim rahatsız olurdum ama bu operasyondan lütfen korkmayın.

Selam arkadaşlar ben 4 gün önce mini i karın germe ve liposuction operasyonu geçirdim ve bununla ilgili bilgi vermek için siteye üye oldum. Operasyondan 1 gün önce vazgeçmek üzereyim anestezi korkusu nedeniyle. Operasyon yaklaşık 1.5 saat sürdü ve ben şeyden kendim inip yatağa oturdum.Sanki inanılmaz dinlendirici bir uyku geçirdim. 6 saat sonrada evindeydim. Dişi më dolgu yaptırsaydim rahatsız olurdum ama bu operasyondan lütfen korkmayın.[/QUOT

Aslında korku artık merak ve heyecana dönüştü... :110:
Pazartesi İzmir e yolculuk ve ameliyat..

Selam arkadaşlar ben 4 gün önce mini i karın germe ve liposuction operasyonu geçirdim ve bununla ilgili bilgi vermek için siteye üye oldum. Operasyondan 1 gün önce vazgeçmek üzereyim anestezi korkusu nedeniyle. Operasyon yaklaşık 1.5 saat sürdü ve ben şeyden kendim inip yatağa oturdum.Sanki inanılmaz dinlendirici bir uyku geçirdim. 6 saat sonrada evindeydim. Dişi më dolgu yaptırsaydim rahatsız olurdum ama bu operasyondan lütfen korkmayın.[/QUOT

Selam arkadaşlar ben 4 gün önce mini i karın germe ve liposuction operasyonu geçirdim ve bununla ilgili bilgi vermek için siteye üye oldum. Operasyondan 1 gün önce vazgeçmek üzereyim anestezi korkusu nedeniyle. Operasyon yaklaşık 1.5 saat sürdü ve ben şeyden kendim inip yatağa oturdum.Sanki inanılmaz dinlendirici bir uyku geçirdim. 6 saat sonrada evindeydim. Dişi më dolgu yaptırsaydim rahatsız olurdum ama bu operasyondan lütfen korkmayın.
Methaba, bende mini karin verme ve lipo oldum evet cok zor degil ama anlattigin kadarda kolay gecirmedim ben 1 gece kaldim hastanede. Toparlanmam 4 gün sürdü yani 4.gün kuaför AVM gezebildim, 6hafta sonra eski halime geldin

Assyya Assyya gecmis olsun ameliyatini olmussundur insallah iyi gecmistir guzel haberlerini bekliyoruz

Asya oldun mu canım ameliyat?? Dün olmuş olmalısın nasılsın??

Merhaba Ayperim
Teşekkür ederim çok iyiyim. 15 Nisan günü ameliyat oldum 250 km yolum olduğundan 4 gün hastanede kaldıktan sonra evime döndüm. Hemen hemen hiç ağrım yok, evin içinde çok rahat hareket ediyorum. Uzanırken ve kalkarken biraz ağrıyor o kadar.
Doktoruna güveniyorsan bu ameliyattan hiç korkma. Bu kadar kolay olduğunu bilsem daha önce olurdum.

Ayrıca o kocaaamann yağlı göbekten ve o korkunç görüntüden kurtuldum. Öyle mutluyum ki anlatamam. Popom da bacaklarım da çok güzel oldu.

Assyya Assyya gecmis olsun ameliyatini olmussundur insallah iyi gecmistir guzel haberlerini bekliyoruz

Teşekkürler SeraParis. Ameliyat bitti artık evimdeyim ve çok mutluyum. Çok rahat geçti benim ameliyatım. Tabi ki biraz ağrı falan oldu, fakat 2. günden sonra çok rahattım. Demin aynaya baktım inanamadım. "Bu ben miyim" dedim... O kocaman göbek gitmiş yağlı popo gitmiş bacaklar incelmiş... offf yaaa çok mutluyum.
Bu kadar kolay olduğunu bilsem çok daha önce olurdum.:KK24:

Teşekkürler SeraParis. Ameliyat bitti artık evimdeyim ve çok mutluyum. Çok rahat geçti benim ameliyatım. Tabi ki biraz ağrı falan oldu, fakat 2. günden sonra çok rahattım. Demin aynaya baktım inanamadım. "Bu ben miyim" dedim... O kocaman göbek gitmiş yağlı popo gitmiş bacaklar incelmiş... offf yaaa çok mutluyum.
Bu kadar kolay olduğunu bilsem çok daha önce olurdum.:KK24:
Cok sevindim iyi olmana beni de motive ediyosun :-) bende ekimde dusunuyorum insallah canim haber ederim konumda :KK66:

Bugün çok uzanmaktan biraz bel ağrım var. Bir de çok su içmedim onu fark ediyorum. Bugünden itibaren günde 1-2 lt su içeceğim.Evde işlerimi yavaş yavaş yapıyorum.
Lipo olan yerleri artık fazla hissetmiyorum.
Karnım bazen hafifçe kendini hissettiriyor.
Demin yine aynaya baktım ve yine iyi ki bu ameliyatı yapmışım dedim.
Ya arkadaşlar dümdüz bir karın düşünebiliyor musunuz.. :))) Henüz şiş olmasına rağmen süper bir görünümü var.

X