Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karın germe ameliyatında kilo sınırı nedir? Araştıranlar paylaşabilir mi?
Karın germe ameliyatı için araştırmalara yeni başladım. Acaba şartları neler diye merak ettim. Ve en önemlisi ileride bebek düşünen kadınlara yapılmıyor mu? Ne olur bilenler aydınlatsın..
Cnm karın germe tam karın germe ve mini karın germe olarak ikiye ayrılıyor mini karında sadece sarkık bölgede kucuk işlem yapılıyor tamda karın göğüs altına kadar açılıyor gevşemiş kaslar dikiliyor fazla deri alınıp göbek deliği yeri değiştirile biliyor kilo konusu na gelince az kilo demek normal ücret demek kilo demek kiloyla beraber yani yağlarını lopyaparak almak demek exra maliyet demek
Bebek için sıkıntı yok zaten operasyon sonrası seni cilt kalitenedir bağlı olarak tam yeni karın 1 2 yıl icin de tamamen onariliyor ilerde bebek sahibi olmayı düşüne bilirsiniz fiyatlar şehirlere göre farklılık göstere biliyor ve tanınmış dr larda değişebiliyor ortalama şuanda fiyat 15 bin 25 bin arası dan basliyor
Cnm karın germe tam karın germe ve mini karın germe olarak ikiye ayrılıyor mini karında sadece sarkık bölgede kucuk işlem yapılıyor tamda karın göğüs altına kadar açılıyor gevşemiş kaslar dikiliyor fazla deri alınıp göbek deliği yeri değiştirile biliyor kilo konusu na gelince az kilo demek normal ücret demek kilo demek kiloyla beraber yani yağlarını lopyaparak almak demek exra maliyet demek
Cnm.152 boy ve 54 kg ile girdim dün ameliyatını oldum şimdi hatahanedeyim ikinci bebek düşünüyorsan hiç girisme ve ideal kilona in oy le fydun operasyonunu sevgiler ağrı acı çok yok minimumda nn. Şu anda ksd zarı altı protez konuldu diyenleri bekliyorum şu anda iki gün yarış artı diren e göre cıkartıcak dr eve Bn im evim uzakta olduğu için git gel yapmamı istemedi dr um operasyon dan sonra geldi kaslarında gevşeme yok dedi bir çocuk annesiyim 15 yas kızım var sporcumuzun dedi bana