KARIN GERME DOKTOR SEÇİMİ 2023

Fiyat soran arkadaşlar gerçekten uygulama yapılacak bölgeye ve yapılan işleme göre fiyat değişiyor benim operasyonum biraz farklıydı sağlık açısından da olması gerekiyordu doku zedelenmesi vardı ve kaslara yapışmıştı o yüzden fiyat bilgisi vermem çok doğru olmaz

Çok geçmiş olsun, kurtuldunuz . Darısı başıma

ankara orhan erbaş’tan fiyat aldım. Bel bölgesi lipo ve karın germe. Merak edene özel mwsajla bilgi verebilirim. Nuri Battal güven vermişti ancak 3000 tl muayne ücreti varmış. Fiyatı o şekilde veriyormuş. Açıkcası çok yüksek geldi. Ameliyat fiyatı da kafamda canlandı resmen

Ankara da kesinlikle Dr Hasan Kütükoğlu tavsiye ederim. Orhan erbaş gibi birçok doktorla iletişime geçtim ama iyi ki Hasan beyi tercih etmişim. Her konuda bilgili öncesi ve sonrası hep yanınızda olan ilgisini hep belli eden canım doktorum

Merhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hemen görüşeceğim. Bana özelden dikiş ve göbek deliğimizi atabilir misiniz? Ben bu ıkı bölgeye göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun canım. Ben de dr. Kanduludan randevu aldım ve çok korkuyorum, süreçten biraz bahseder misin? Bbl de yapıldı mı?
Merhaba görüştünüz mü dr kandullu ile. Ben asistanı aracılığıyla fiyat aldım. Çok kararsızım. Rakam çok yüksek sonuçtan memnun kalmazsam kesin depresyona girerim.

Doktora karar verdiniz mi acaba ,

Merhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim. Hemen görüşeceğim. Bana özelden dikiş ve göbek deliğimizi atabilir misiniz? Ben bu ıkı bölgeye göre karar vereceğim. Şimdiden teşekkürler
Rica ederim şu an 6 haftalık ameliyatlıyım ödemlerim tam anlamıyla geçmedi. Sizi yanıltmak istemem Doktorumun Instagram sayfasında paylaştıklarına bakarsanız daha net olur. Drhasankutukogluclinic görseller için bu sayfasından da bakabilirsiniz.

Merhaba görüştünüz mü dr kandullu ile. Ben asistanı aracılığıyla fiyat aldım. Çok kararsızım. Rakam çok yüksek sonuçtan memnun kalmazsam kesin depresyona girerim.
Görüştüm, beni her anlamda çok rahatlattı endişelerimi giderdi ama fiyat biraz yüksek argonplasma da eklenince 12k yı buldu lipo+bbl

Geçmiş olsun canım. Ben de dr. Kanduludan randevu aldım ve çok korkuyorum, süreçten biraz bahseder misin? Bbl de yapıldı mı?
Merhaba, bende Dr. Kandulludan randevu almak istiyorum. Fiyati ne kadar sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…