• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe kol liposuction

Ayduvan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
24
15
3
36
Merhabalar kol liposuction ve karın germe ameliyatı için Alper Kurt hocama randevu aldım şahsen kendisini tanımıyorum instg da incelemerim sonucu beğendiğim 3 doktordan en samimisi geldi Yuzyuze görüşmeye gittim Haftaya pazartesi nasipse gireceğim Karnım öyle şiş ki bildiğiniz 7 aylık hamileyim desem inanırlar Anlamsız sisiklik var sarkma bir tane dahi çatlak yok Ameliyat öncesi ne yapmam gerekir bilmiyorum sonra beni neler bekliyor düşünmek dahi istemiyorum 🙈 Beni asıl düşündüren diyenler 4 adet olacak 1 hafta kalacakmış
Lütfen deneyimler bizi bilgilendirin

Merhabalar kol liposuction ve karın germe ameliyatı için Alper Kurt hocama randevu aldım şahsen kendisini tanımıyorum instg da incelemerim sonucu beğendiğim 3 doktordan en samimisi geldi Yuzyuze görüşmeye gittim Haftaya pazartesi nasipse gireceğim Karnım öyle şiş ki bildiğiniz 7 aylık hamileyim desem inanırlar Anlamsız sisiklik var sarkma bir tane dahi çatlak yok Ameliyat öncesi ne yapmam gerekir bilmiyorum sonra beni neler bekliyor düşünmek dahi istemiyorum 🙈 Beni asıl düşündüren diyenler 4 adet olacak 1 hafta kalacakmış
Lütfen deneyimler bizi bilgilendirin
Ücreti ne kdr anlastiniz ve sezeryanmi doğum yaptıniz

Evet doğumum sezeryandı
Kol karin germe +liposuction ve extr. Lazer toplam 120 bin dedi
Hm ya bende sezeryandan snra baya bı göbek kaldı zayıfım tek göbek hamile gibiydi onu da Spor ve sağlıklı beslenme ile kalori açığı vererek baya bı indi bakalm yok sonuna kdr eğer inmezse bende karin verme düşünüyorum sadece birde bu kadın germe de oradaki yag oranına göre mi fiyat veriyor

Back
X