• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe lipo bbl ameliyatı oldum

Merhaba ,yazmak istedim çünkü bende de midemin üstünde seroma oldu, içi böyle lıkır lıkır dolu gibi… doktor bana seroma gibi dedi, havluyu rulo yap içeriye tam üstüne dikine koy üstüne de sıkı sıkı korseeyi kapat dedi çok büyük baskı yaptı yalnız, hatta bir ara böyle nefes alamıyor gibi oldum ancak o şekilde yaptım iki hafta sonra yok oldu seroma👍🏻 nasıl korkmuştum nasıl endişe etmiştim çok acayip şeyler okudum ama endişe edecek bir şey yok öyle yapınca vücutta sıvı yayılılıp emiliyormuş👍🏻
Canım bnm yorumun için çok teşekkür ederim. Benimde midenin üstünde şişlik var ama şuan o güne göre bugün inmiş durumda biraz sanki anlayamadım ben ne olduğunu yarın doktor kontrolüm var onu bekliyorum soracağım yarın bakalım doktor ne diyecek.🤍

Merhaba ,yazmak istedim çünkü bende de midemin üstünde seroma oldu, içi böyle lıkır lıkır dolu gibi… doktor bana seroma gibi dedi, havluyu rulo yap içeriye tam üstüne dikine koy üstüne de sıkı sıkı korseeyi kapat dedi çok büyük baskı yaptı yalnız, hatta bir ara böyle nefes alamıyor gibi oldum ancak o şekilde yaptım iki hafta sonra yok oldu seroma👍🏻 nasıl korkmuştum nasıl endişe etmiştim çok acayip şeyler okudum ama endişe edecek bir şey yok öyle yapınca vücutta sıvı yayılılıp emiliyormuş👍🏻
Canım benim simit bölgem sırtım popomun üstüne doğru bir şişlik var sanki su dolu içi acaba dediğim yerlerin seroma olma riski var mı yoksa ödem mi , bastırınca içinde su var gibi simit bölgesinde

Back