- 10 Şubat 2015
- 738
- 297
- 303
- 37
- Konu Sahibi VarBirHayalimiz
karın germe lipo bbl ameliyatı oldum çok fazla ödem var ,benim gibi yaptıran arkadaşlar süreci nasıl geçirdiniz . Bugün 7. Gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
egik yürümekten belimi hissetmiyorum artık ameliyattan ziyade sonrası zormuş be kadar süre sonra dikleştiniz acabaGeçmiş olsun öncelikle. Ödem olması normal bende karın germe oldum 11 ay oldu 6 ayda ödem her geçen gün azalıyor tam olarak 6 ayda gidiyor ananas yedim ben hergün birkaç dilim hem hücre yeniliyor hemde ödem atıyor
Merhabalar siz kime oldunuz suan güncel fotonuzu atabilir misiniz bende istiyorum araştırma sürecindeyim . En korktuğum şey izler , düz olmaması ve kulakçıkGeçmiş olsun öncelikle. Ödem olması normal bende karın germe oldum 11 ay oldu 6 ayda ödem her geçen gün azalıyor tam olarak 6 ayda gidiyor ananas yedim ben hergün birkaç dilim hem hücre yeniliyor hemde ödem atıyor
Doktorunuz kim memnunmusunuzkarın germe lipo bbl ameliyatı oldum çok fazla ödem var ,benim gibi yaptıran arkadaşlar süreci nasıl geçirdiniz . Bugün 7. Gün
Bana şurup yazdı doktor ,sağlıklı lifli beslenmeye çalışıyorum. Kabız olmamaya bakın ekmek yemeyinBende şurda bekliyim canım bende sadece karın germe oldum bugün 6. Günüm
Öyle ödem atmak içi ne ve tuvalete rahat çıkmak için bitki çayına ne zaman başlayabileceğiz acaba
Ekmek yemiyorum zaten çok dikkat ediyorum 73 kilo ile girdim ameliyata dün tartıldım 69 olmuşum bide ödem olduğu haldeBana şurup yazdı doktor ,sağlıklı lifli beslenmeye çalışıyorum. Kabız olmamaya bakın ekmek yemeyin
Çay içmiyorum , 3 tl su oda içebilrsemBende şurda bekliyim canım bende sadece karın germe oldum bugün 6. Günüm
Öyle ödem atmak içi ne ve tuvalete rahat çıkmak için bitki çayına ne zaman başlayabileceğiz acaba
Merhabalar doktorunuz size hangi şurubu yazdı acaba? Ben de germe oldum şişkinlik var ve bir de üstüne kabız oldumBana şurup yazdı doktor ,sağlıklı lifli beslenmeye çalışıyorum. Kabız olmamaya bakın ekmek yemeyin
Şimdi nasılsınız acaba , ben korseyleyim 12 gün oldu göbek deliği ve yanlarda kıvrım var mı sizinBende şurda bekliyim canım bende sadece karın germe oldum bugün 6. Günüm
Benim de 11. Günüm pazartesi 12. Güne geçcem ama hala tam dik değilim oyuntu felan daha yok ödemli her yeri zaten ama ilk zamanlara göre daha iyiyim bantın alerji yaptığı yerler baya kurudu o kısımlar düzelse komple daha iyi olacağım yarın kontrol var bakalım doktor ne diyecek bende merakla bekliyorum ama ilk zamanlara göre dah iyiyim bugün biraz Avm ye gittik gezmeye çocuklar da çok bunalmıştı ama çabuk yoruluyorum oturakalka geldik eve bel ağrısı beni çok zorladı eğik yürümek belime vurdu resmenŞimdi nasılsınız acaba , ben korseyleyim 12 gün oldu göbek deliği ve yanlarda kıvrım var mı sizin
Ben sadece karın germe oldum lipo yok bendeBbl gerçekten zor bir ameliyat morluklar oldu. Yani çok takıntınız yoksa karın gerdirme yeterli olur
Çok geçmiş olsun sigara içiyor muydunuz acaba, benim bir hafta kaldi karın germe olucam doktor sigarayı bırak dedi çok zorlanıyorum karın germe lipo bbl ameliyatı oldum çok fazla ödem var ,benim gibi yaptıran arkadaşlar süreci nasıl geçirdiniz . Bugün 7. Gün