- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Kurumus-Maskara
-
Bende araştırıyorum sizin gibi.benim kol karın yan vücut sarmalarım var benden de 60.000 70.000 gibi bir fiyat istediler.iki doktorda ünlü doktorlar sonra biraz araştırdım.devlet hastanelerinde de estetik yapılıyor hem ucuz hemde kaliteli.tabi iyi araştırmak lazım.bana daha mantıklı geldi sonuçta yapılan tüm işlemler aynı ayrıca sonrasında bir komplikasyon oluştuğunda özelde sorumluluk almak istemiyorlar pek devlet daha avantajlı geldiMerhabalar kızlar. Bende karın germe +lipo ve kol germe istiyorum,bide sırtıma lipo ve yan kalçalarıma yağ enjekte yapmak istiyorum. Dr Mert Demirel'e fiyat sordum hepsi için 50.000 tl dedi. Sizce fazla degil mi? Galiba yurtdışında olan herkese çok fazla fiyat veriyorlaryurtdışında sanki para ağaçtan toplanıyor.
Ben en son Altan Yücetaş'a 55 bine anlaştım.benim devlette yaptirma şansım yok Türkiye vatandaşı değilim. Elimden bisey gelmiyor uzaktan ne yazık kiBende araştırıyorum sizin gibi.benim kol karın yan vücut sarmalarım var benden de 60.000 70.000 gibi bir fiyat istediler.iki doktorda ünlü doktorlar sonra biraz araştırdım.devlet hastanelerinde de estetik yapılıyor hem ucuz hemde kaliteli.tabi iyi araştırmak lazım.bana daha mantıklı geldi sonuçta yapılan tüm işlemler aynı ayrıca sonrasında bir komplikasyon oluştuğunda özelde sorumluluk almak istemiyorlar pek devlet daha avantajlı geldi
Anlıyorum.sizin yaptırmak istediğiniz işlemlere rağmen 55 bin gayet iyi bir fiyat aslında bazı doktorlar özellikle bülent cihantimur emin olun 100 den aşağı fiyat vermiyorlar söylediğiniz işlemlere eğer yorumları iyiyse altan beyin bence yaptırın bence bu yıl çıkmadan yaptırın ki yılbaşından sonra fiyatlara yeni yıl zammı geliyorBen en son Altan Yücetaş'a 55 bine anlaştım.benim devlette yaptirma şansım yok Türkiye vatandaşı değilim. Elimden bisey gelmiyor uzaktan ne yazık kiama çoğu yorum pozitif Altan Yücetaş'la ilgili işleri çok güzel özellikle karın germe ve lipo çok iyi yapıyor
Anlıyorum.sizin yaptırmak istediğiniz işlemlere rağmen 55 bin gayet iyi bir fiyat aslında bazı doktorlar özellikle bülent cihantimur emin olun 100 den aşağı fiyat vermiyorlar söylediğiniz işlemlere eğer yorumları iyiyse altan beyin bence yaptırın bence bu yıl çıkmadan yaptırın ki yılbaşından sonra fiyatlara yeni yıl zammı geliyor
Ah ah nasıl isterdim Şuan uçup Türkiye gitmeyi hemen yapmayı ama bazı eksiklerim var,vise almam lazım,eşim ameliyatlı,küçük oğlum var. Vs,vs yani gitmem 4. Ayın sonunu bulacakAnlıyorum.sizin yaptırmak istediğiniz işlemlere rağmen 55 bin gayet iyi bir fiyat aslında bazı doktorlar özellikle bülent cihantimur emin olun 100 den aşağı fiyat vermiyorlar söylediğiniz işlemlere eğer yorumları iyiyse altan beyin bence yaptırın bence bu yıl çıkmadan yaptırın ki yılbaşından sonra fiyatlara yeni yıl zammı geliyor
Yazdığın için teşekkürler. Düşünmeyin derim derken acaba yapmayın anlamında mi dedin diye düşündüm :)Merhaba.
Konu ile ılgılı bılgı paylasmak ıstedım belkı fıkır olur.
Bu konuda ısım yapan hekimler fiyati yuksek verıyor malesef.
Ben 23 eylulde ızmırde ozel bır hastanede karın verme ve yanlardan liposuction yaptırdım.
Bana karın germe ıcın 15 bın
Liposuction ıcın tek taraf 3 bın toplamda 21 bın fiyat verdiler.
Hekimle konusup bıraz daha fiyatı dusurebıldım.
Hastane ısmı vermem dogru olur mu bılmedıgımden yazmadım.
Soran olursa yazabilirim.
Ameliyatım toplamda 3 saat surdu.
Genel anestezi ile oldu
İlk gun gercekten zordu hatta ilk 3 gun.
3.gun taburcu oldum ve dayanılmaz agrılarım olmadı.
Kararszz kalanlar ıcın kesınlıkle dusunmeyin derim.
Ben 77 kilo girdim. 3 kılo alındı odem vs derken 2 hafta sonra 70 kiloya dustum
İnanılmaz motive oluyor insan..
İlk 3 gun kotuydu ama aynaya bakınca deger mı derseniz kesinlıkle deger.
Fiyat ıcın hekimin hemsıre sı yardımcı oluyor sormak ıstersenz iletebilirim.
Mert demirel den ben de fiyat aldım meme büyütme karın germe ve lipo olarak. 55-60 arası fiyat verdiler. Türkiye de yaşıyorum ben o yüzden verilen fiyat normal bence.Merhabalar kızlar. Bende karın germe +lipo ve kol germe istiyorum,bide sırtıma lipo ve yan kalçalarıma yağ enjekte yapmak istiyorum. Dr Mert Demirel'e fiyat sordum hepsi için 50.000 tl dedi. Sizce fazla degil mi? Galiba yurtdışında olan herkese çok fazla fiyat veriyorlaryurtdışında sanki para ağaçtan toplanıyor.
Peki ona mi yaptiracaksin?Mert demirel den ben de fiyat aldım meme büyütme karın germe ve lipo olarak. 55-60 arası fiyat verdiler. Türkiye de yaşıyorum ben o yüzden verilen fiyat normal bence.
Araştırma aşamasındayım hala karar vermedim kime olacağıma.Peki ona mi yaptiracaksin?
Merhaba hangi hastane ve doktor?Merhaba.
Konu ile ılgılı bılgı paylasmak ıstedım belkı fıkır olur.
Bu konuda ısım yapan hekimler fiyati yuksek verıyor malesef.
Ben 23 eylulde ızmırde ozel bır hastanede karın verme ve yanlardan liposuction yaptırdım.
Bana karın germe ıcın 15 bın
Liposuction ıcın tek taraf 3 bın toplamda 21 bın fiyat verdiler.
Hekimle konusup bıraz daha fiyatı dusurebıldım.
Hastane ısmı vermem dogru olur mu bılmedıgımden yazmadım.
Soran olursa yazabilirim.
Ameliyatım toplamda 3 saat surdu.
Genel anestezi ile oldu
İlk gun gercekten zordu hatta ilk 3 gun.
3.gun taburcu oldum ve dayanılmaz agrılarım olmadı.
Kararszz kalanlar ıcın kesınlıkle dusunmeyin derim.
Ben 77 kilo girdim. 3 kılo alındı odem vs derken 2 hafta sonra 70 kiloya dustum
İnanılmaz motive oluyor insan..
İlk 3 gun kotuydu ama aynaya bakınca deger mı derseniz kesinlıkle deger.
Fiyat ıcın hekimin hemsıre sı yardımcı oluyor sormak ıstersenz iletebilirim.
Altan beye ameliyat olucam inşallah martta İstanbul’dayım. Ben de yurtdışından gidicem. Çok araştırdım. Görüştüğüm konuştuğum hastaları da oldu. Hatta tesadüf 5 sene önce arkadaşımın da ameliyatını yapmış kendisi. Allah pişman etmesin. 2 çocukla İstanbul’lara gidicem yakında. Siz karar verebildiniz mi?Merhabalar kızlar. Bende karın germe +lipo ve kol germe istiyorum,bide sırtıma lipo ve yan kalçalarıma yağ enjekte yapmak istiyorum. Dr Mert Demirel'e fiyat sordum hepsi için 50.000 tl dedi. Sizce fazla degil mi? Galiba yurtdışında olan herkese çok fazla fiyat veriyorlaryurtdışında sanki para ağaçtan toplanıyor.
Merhabalar. Siz hangi işlemi olacaksıniz? Çocuklarınız çok küçük mü? Ben kararımı verdim evet Altan beye yaptiricam ameliyatımı. Nisan sonu gibi döneceğim aile le allah izin verirseAltan beye ameliyat olucam inşallah martta İstanbul’dayım. Ben de yurtdışından gidicem. Çok araştırdım. Görüştüğüm konuştuğum hastaları da oldu. Hatta tesadüf 5 sene önce arkadaşımın da ameliyatını yapmış kendisi. Allah pişman etmesin. 2 çocukla İstanbul’lara gidicem yakında. Siz karar verebildiniz mi?
6 ve 2,5 yaşındalar. Ben de marta randevu aldım. Kısıtlamalar olmasaydı kasıma bilet almıştım ama bir türlü kısmet olmadı. 2 çocukla da cesaret edemedim ama inş daha iyi olur herşey. Annem ve kızkardeşimde yardıma gelecekler.Merhabalar. Siz hangi işlemi olacaksıniz? Çocuklarınız çok küçük mü? Ben kararımı verdim evet Altan beye yaptiricam ameliyatımı. Nisan sonu gibi döneceğim aile le allah izin verirse
Bu arada meme dikleştirme, karın germe, üst bacak ve kola da az biraz lipo gerekiyor.Merhabalar. Siz hangi işlemi olacaksıniz? Çocuklarınız çok küçük mü? Ben kararımı verdim evet Altan beye yaptiricam ameliyatımı. Nisan sonu gibi döneceğim aile le allah izin verirse
Birileri yardımcı olacaksa çok iyi o zaman. Bol bol dinlenin :) umarım hersey gönlünce olur arkadaşım. Benimle ameliyat sonrası izlenimlerini paylaşırsan çok memnun olurum. Ben karın germe ile beraber liposection olucam,bel,sırt,göbek bide kol germe olacak inşallah6 ve 2,5 yaşındalar. Ben de marta randevu aldım. Kısıtlamalar olmasaydı kasıma bilet almıştım ama bir türlü kısmet olmadı. 2 çocukla da cesaret edemedim ama inş daha iyi olur herşey. Annem ve kızkardeşimde yardıma gelecekler.
Tabi ki mutlaka yazarım. Siz ne zaman düşünüyorsunuz ve fiyat aldınız mı Altan beyden?Birileri yardımcı olacaksa çok iyi o zaman. Bol bol dinlenin :) umarım hersey gönlünce olur arkadaşım. Benimle ameliyat sonrası izlenimlerini paylaşırsan çok memnun olurum. Ben karın germe ile beraber liposection olucam,bel,sırt,göbek bide kol germe olacak inşallah
Ben şuan için maalesef net bir tarih bilmiyorumTabi ki mutlaka yazarım. Siz ne zaman düşünüyorsunuz ve fiyat aldınız mı Altan beyden?
Kusuruma bakmayın yeni gördüm. Bana da 42000 tl fiyat verdi ama ben randevuyu 6-7 ay öncesinden almıştım da bir türlü kısmet olmadı. Yoksa uygundu ve zam da yaptılar malesef. Sonuç iyi olsunda gidecek malesef yani biletlerim çook pahalıya geldi erteledim 2 defa. Ailem 3 kişi yanıma gelecek, ev tutucam vs eli dolu gidip boş gelicem desem yanlış olmazBen şuan için maalesef net bir tarih bilmiyorumKanada şuan için yeni yasalar çıkarmış durumda giriş-çıkışlar için. En son 6000 euro demiştik. Ya size ne dedi?
Yok onemliy değil canım. Bu fiyata otel de dahil mi? Valla bende 3 kişilik aile olarak gelicem. Kişi başı en az 1200 dolar ödemem gerekecek kafadan bir 4 bin dolar ayırdım biletler için,bide otel tutacağız 25 günlük onada baya lazımKusuruma bakmayın yeni gördüm. Bana da 42000 tl fiyat verdi ama ben randevuyu 6-7 ay öncesinden almıştım da bir türlü kısmet olmadı. Yoksa uygundu ve zam da yaptılar malesef. Sonuç iyi olsunda gidecek malesef yani biletlerim çook pahalıya geldi erteledim 2 defa. Ailem 3 kişi yanıma gelecek, ev tutucam vs eli dolu gidip boş gelicem desem yanlış olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?