karın germe meme büyütme :)

swallow

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
14
3
288
35
İstanbul
Zorlu bir karar aşamasından sonra gözümü açtığımda odamdaydim... C.tesi gece operasyondan çıktım. Umarım bir an önce agrilarim diner.. evime sağlığıma kavuşurum. Gün 2. Karnimda pek birsey yok gibi ara ara sancılar.. Fakat memeler feci göğüs sirt boyun heryerde agrim var :(

Geçmiş olsun. Ağrı kesiciler yardım etmiyormu acaba?
Biraz amelyatından bahsedermisin? Kimde oldun?

Geçmiş olsun iyi cesaret iki zorlu ameliyat bir arada ben karın daha zordur diye düşünüyordum aslında ama sizi meme zorlamış arzum77 arzum77 bak canım endişe etme hiç

Zorlu bir karar aşamasından sonra gözümü açtığımda odamdaydim... C.tesi gece operasyondan çıktım. Umarım bir an önce agrilarim diner.. evime sağlığıma kavuşurum. Gün 2. Karnimda pek birsey yok gibi ara ara sancılar.. Fakat memeler feci göğüs sirt boyun heryerde agrim var :KK43:
Geçmiş olsun..Bende meme büyütme ameliyatı oldum 2011 de..Şimdide karın germe ameliyatı olacağım ama çok korkuyorum..Sizin bahsettiginiz şikayetler meme ameliyatınızla ilgili.Karnınızda çok ağrı olmadığını yazmışsınız,çok sevindim :)

Geçmiş olsun..Bende meme büyütme ameliyatı oldum 2011 de..Şimdide karın germe ameliyatı olacağım ama çok korkuyorum..Sizin bahsettiginiz şikayetler meme ameliyatınızla ilgili.Karnınızda çok ağrı olmadığını yazmışsınız,çok sevindim :)
Kombin ameliyat diğerlerinden zor sanirim.. karnimda sadece dikis acisi ve yanma hissi var... agri hic hissetmedim.. ama göğüsle ikisi epey zorluyor. .

Kombin ameliyat diğerlerinden zor sanirim.. karnimda sadece dikis acisi ve yanma hissi var... agri hic hissetmedim.. ama göğüsle ikisi epey zorluyor. .
Olsun,yinede kombin ameliyat olmak daha iyidir ;) Sonuçta bir dinlenme dönemi oluyor,ağrılar falanda oluyor.Hepsi bir anda geçip gidiyor.Öteki türlü ayrı ayrı tekrar yaşamak daha kötü :)

3.gündeyim.. drenlerden sıkıldım... iki yanimda ikiser kan torbası.. yataga bağlı hareketsiz kalmak... benim gibi canı tez durduğu yerde duramayan üç çocuklu çalışan bir kadın için epey zormuş.
Biri kaldırıp yatırmazsa hareket imkansız. Dizler kırık, altında yastık desteğiyle sabit v pozisyonunda kalmak gerekiyor yoksa karın dikişleri geriliyor.. korselerden bandajlardan nefes almak bile meziyet...

Bu kadar zahmeti bilseydim... ameliyat olmazdım.. umarim bir kac güne fikrim değişir. .

çok geçmiş olsun zoru başarmışsın sağlıklı bişekilde ameliyat olup çıkmışsınn şimdi iyileşme dönemii biraz sabır sonu guzel olucak inş benimde karın germe oldu bugun 16.gunum zor ama değer.

çok geçmiş olsun zoru başarmışsın sağlıklı bişekilde ameliyat olup çıkmışsınn şimdi iyileşme dönemii biraz sabır sonu guzel olucak inş benimde karın germe oldu bugun 16.gunum zor ama değer.
Canım senin bandajlar falan açıldı mı ? Açıldıysa Kaçıncı gün ? 9. Günüm doktorum 2 haftayı tamamlamamiz lazim diyor ?

benim bandajlar 5.gun açıldı ama korseyi yaklaşık 2 ay takıcakmışım.
Allah allah.. benimki neden bandajlarimi açmıyor acaba :(
Israrla 2 hafta diyor. .korseyi de 1 ay takacakmisim... acaba seninki mini karin germe mi ? Benim iki bel kemigi ucuna gidiyor. .

Dikislerin nasıl ?

Allah allah.. benimki neden bandajlarimi açmıyor acaba :KK43:
Israrla 2 hafta diyor. .korseyi de 1 ay takacakmisim... acaba seninki mini karin germe mi ? Benim iki bel kemigi ucuna gidiyor. .

Dikislerin nasıl ?
benimde tam karın germe hatta aynı benimde sırtıma kadar 4 parmak kesilmemiş sadece hatta foto yuklerim bandajları açmamasının sebebi belki şişliğinin biraz inmesini bekliyoo olabilir senin kaçıncı gunun?

Çok uzun dikiş

Eklentiler

• wp_ss_20141125_0004.webp
    wp_ss_20141125_0004.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 610
Ben ilk defa bu kadar uzun bir kesi gördüm açıkcası.. Beden bu şekilde yapılmış acaba? Yan kısımlarınız çokmu kötüydü? Ama bel kavisiniz çok güzel gözüküyor onu belirteyim :KK66:
yanlarımdada çok çatlak vardı ikiz gebelikden dolayııı bu yuzden sırta kadar gitti ameliyat öncesi sonrası resimlerimi yollim.

Back
X