Karın germe meme küçültme ve burun estetiği oldum...

saolasin cnm benim..inanilmasi guc ama masallah 3 cocuga ragmen goguslerde sorun yok..sutyensiz t shirt giyebiliorum hala :))
canim senden bisi isticem eger mumkunse tabiii..kontrolune gittigin zaman doktoruna sorarmisin kombine ameliyattan kac gun sonra ucakla yolculuk yapilabilinir..kan degerlerim yukselmeden aramiycam doktoru..ikide birde rahatsiz etmek istemiorum

memelerinin o durumda olmasına sevindim benimkiler karnımın üstüne yatmıştı resmen:))ben sabah kontrole gittim canım mesajını geç okudum soramadım doktoruma sen nerde ameliyat olacaksın bilmiyorum ama en azından bir hafta doktoruna kolay ulaşabileceğin bir yerde olmanda fayda var bence sonrasında çok sorun olacağını ben düşünmüyorum

Öncelikle geçmiş olsun ve cesaretiniz için tebrik ederim :)
bende ameliyat düşünüyorum tahliller yapıldı yatışımı yaptılar damar yolu açıldı falan ama ben tabi heyecandan son 2 gün kala muayeneye gitmeyi unuttum ve ameliyata 2 saat kala doktorum önce azarladı gelmedim diye sonra da ameliyata erken biraz daha bekleyelim dedi.Açıkçası tüm cesaretim kayboldu o son dakika ecel terleri dökmekten .Ameliyat olan birinden duymak istedim karın germe sonrası yaşadıklarını detaylandırırsan çok mutlu olurum karnım tam düzleşmezse yada iyi olmazsa gibi endişelerim var çünkü :(

canım hepimiz ameliyat öncesi bu korkuları yaşıyoruz ama ameliyat günü vazgeçeni hiç duymamıştım ben kendi adıma şunu söyleyebilirim hiç pişman olmadım ve korktuğum kadar kötü değilmiş karnım şuan ödem olduğu halde göğüs altımdan kasık bölgesine kadar düm düz eskiden kat kat inerdi aşağıya oturduğum zaman göbeğim ayrı midem ayrı dururdu şuan için gayet iyi durumda bu gün 3 hafta oldu ameliyat olalı sabah kontrole gittim sonrada kendime çok güzel dar bir elbise aldım çok yeni olmasına ağmen şuanki halimden bile memnunum diyebilirim

İyi olmana cok sevindim sanırım 3üde iyi geçmiş . Sakıncası yoksa doktorun kim acaba bu arada istanbuldamısın bende göğüs ve karın düşünüyorumda bende araştırayım dr u yazarsan sevinirim

memelerinin o durumda olmasına sevindim benimkiler karnımın üstüne yatmıştı resmen:))ben sabah kontrole gittim canım mesajını geç okudum soramadım doktoruma sen nerde ameliyat olacaksın bilmiyorum ama en azından bir hafta doktoruna kolay ulaşabileceğin bir yerde olmanda fayda var bence sonrasında çok sorun olacağını ben düşünmüyorum

ben izmirde can kopal la gorustum..yazdiklarini okuyunca insana cok moral oluyor cesaret veriyor..tskr ederimcnm :)

canım hepimiz ameliyat öncesi bu korkuları yaşıyoruz ama ameliyat günü vazgeçeni hiç duymamıştım ben kendi adıma şunu söyleyebilirim hiç pişman olmadım ve korktuğum kadar kötü değilmiş karnım şuan ödem olduğu halde göğüs altımdan kasık bölgesine kadar düm düz eskiden kat kat inerdi aşağıya oturduğum zaman göbeğim ayrı midem ayrı dururdu şuan için gayet iyi durumda bu gün 3 hafta oldu ameliyat olalı sabah kontrole gittim sonrada kendime çok güzel dar bir elbise aldım çok yeni olmasına ağmen şuanki halimden bile memnunum diyebilirim

doktorumun da etkisi var sağolsun biraz inatçı adama diyorum göbeğim erimiyor diye ısrarla diyet yaptırmaya çalışıyor ama kararlıyım bu kez. yazdıkların hem cesaret hem umut verdi ve adına çok mutlu oldumm valla en güzeli de içimizin gittiği o elbiseleri giyebilmek
kafamdaki soru işaretleri de gittiğine göre darısı benim başıma:)))

doktorumun da etkisi var sağolsun biraz inatçı adama diyorum göbeğim erimiyor diye ısrarla diyet yaptırmaya çalışıyor ama kararlıyım bu kez. yazdıkların hem cesaret hem umut verdi ve adına çok mutlu oldumm valla en güzeli de içimizin gittiği o elbiseleri giyebilmek
kafamdaki soru işaretleri de gittiğine göre darısı benim başıma:)))

bende bu doktorları anlamıyorum sinir oluyorum zaten rejimle sporla zayıflayabilecek olsak sizinle işimiz ne ne diye kestirelim kendimizi paralarımızı sayalım avuçlarına banada ısrarla zayıflayın demişlerdi zorla 10 kilo verdim ama iş bitmiyoki sarkmalar ne olacak en iyisini yaptım kurtuldum gitti cesaretini topla hiç pişman olmayacaksın canım

bende bu doktorları anlamıyorum sinir oluyorum zaten rejimle sporla zayıflayabilecek olsak sizinle işimiz ne ne diye kestirelim kendimizi paralarımızı sayalım avuçlarına banada ısrarla zayıflayın demişlerdi zorla 10 kilo verdim ama iş bitmiyoki sarkmalar ne olacak en iyisini yaptım kurtuldum gitti cesaretini topla hiç pişman olmayacaksın canım

foto ne zaman gelcek kuzum :(

bende azim ettim 5 kilo verdim ama gitmiyo işte fazlası göbüş mayalı hamur misali oldu doktorun kapısında yatıcam artık başka çare yok olacak o ameliyat :))

arkadaşım şuan resim koymayı düşünmüyorum ödemlerim çok fazla birde üstüne göğüs dikişlerimde enfeksiyon oluştu dikişimde açılmış olabilir biraz canım sıkkın açıkçası sabah doktora gidicem inşallah ciddi bişey yoktur :5:

ayyy cnm cok uzuldum..insallah normal birseydir yada normal deilsede hafif bir seydir..en korktugum sey iste bu..ben biletimi gelis gidis alicam islerimi ona gore ayarliycam..allah korusun bir sorun cikarsa yandim ben..doktordan cikinca haber et..neden enfeksiyon kapmissin iyice sor..ilaclarin disinda dogal yontemler varya enfeksiyon attiran odem sokturen (sebzeler caylar) onlarida kullan..haber et..opuyorum kib

ayyy cnm cok uzuldum..insallah normal birseydir yada normal deilsede hafif bir seydir..en korktugum sey iste bu..ben biletimi gelis gidis alicam islerimi ona gore ayarliycam..allah korusun bir sorun cikarsa yandim ben..doktordan cikinca haber et..neden enfeksiyon kapmissin iyice sor..ilaclarin disinda dogal yontemler varya enfeksiyon attiran odem sokturen (sebzeler caylar) onlarida kullan..haber et..opuyorum kib

canım sağol iyi dileklerin için benim göğsümfdeki enfeksiyon dikiş ipliğiyle alakalı dedi doktor ama ben pek inanmadım açıkçası öyle olsa karnımda diğer göğsümdede olurdu diye düşünüyorum birde izler için kullandığım silikon bantlerı havalandırmam lazımmış tabi bana bunu bugün söyledi büyük ihtimal hava alamadığı için doku tam iyileşmedi ve enfekte oldu dir kaç güne geçer dedi bakalım bekleyip görücez sen yurt dışındanmı geliyorsun bende böyle bişey oldu ama herkeste aynı olacak diye bişey yok korma kalbini ferah tut

canım sağol iyi dileklerin için benim göğsümfdeki enfeksiyon dikiş ipliğiyle alakalı dedi doktor ama ben pek inanmadım açıkçası öyle olsa karnımda diğer göğsümdede olurdu diye düşünüyorum birde izler için kullandığım silikon bantlerı havalandırmam lazımmış tabi bana bunu bugün söyledi büyük ihtimal hava alamadığı için doku tam iyileşmedi ve enfekte oldu dir kaç güne geçer dedi bakalım bekleyip görücez sen yurt dışındanmı geliyorsun bende böyle bişey oldu ama herkeste aynı olacak diye bişey yok korma kalbini ferah tut

sevinsemmi uzulsemmi..bi cesaret giriosun ameliyata sonra boyle olunca insan korkuyo tabii..ama neyseki cok sukur kotu bisi yok..bak bir kac gune gececekmis..evet cnm yurt disindan gelicem insallah en yakin zamanda..tabiii sen o zamana iyilesmis olacaksin bende kafani sisirecem :)))

cnm yaa uzun suredir giremiyorum..aklimda hep sende..nasil oldun?

merhaba kızlar uzunca bir süre düşünüp karar verdim ve yaklaşık bir aydır bir kaç doktorla görüştükten sonra 21 kasım perşembe günü kombine ameliyat oldum bunları yazarken bile hala kendime inanamıyorum:1:perşembe sabahı saat 9 da ameliyata girdim ameliyatım altı buçuk saat sürdü öğleden sonra dört gibi gözümü açabildim ilk dakikalardan bahsetmek istemiyorum o kısımlar bir felaketti iki gün hastanede hiç kalkmadan yattıktan sonra cumartesi öğlen evime geldim bu gün kendimi çok daha iyi hissediyorum yıllarca vücudumda taşıdığım yüklerimden bir günde kurtuldum daha şimdiden morluklara dikiş izlerine ağrılara rağmen kendimi hiç olmadığım kadar iyi ve hafif hissediyorum karar verme ve araştırma süresinde kadınlar kulübünde okuduklarımdan çok şey öğrendim öğrenmenin yanında çokta motive oldum birbirimizi tanımadan bilmeden bana verdiğiniz destek için hepinize çok teşekkürediyorum:16:

Çok geçmiş olsun.
Kombin ameliyatlar zor mu sizce? İyileşme ve nekahet dönemi daha mı uzun?
Ben de göğüs küçültme ve burun ameliyatı aynı anda olsun istiyorum. Sizin ameliyatınızın üzerinden zaman geçmiş. Şimdi nasılsınız?

İyi olmana cok sevindim sanırım 3üde iyi geçmiş . Sakıncası yoksa doktorun kim acaba bu arada istanbuldamısın bende göğüs ve karın düşünüyorumda bende araştırayım dr u yazarsan sevinirim
banada bilgi verirmisiniz arkadaşlar bende ahudan senin gibi araştırmadayım canım karın geme göğüs büyütme hatta anestezi vermişken popoyuda kaldırtma :))))

Back
X