karın germe operasyonundan sonra kullandığınız ürünler

jaade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
19
0
86
Aksaray
merhabalar ilk karın germe ameliyatı olduğumda contratubex kullandım ama feci bir iz kaldı,geçen ay mecburen mini bir karın germe ameliyatı daha oldum izler düzelsin diye.bu sefer doktorum silikon jellerden kullanmamı önerdi.sizler de paylaşabilir misiniz hangi ürünleri kullandığınızı ve işe yarayıp yaramadığını?

merhabalar ilk karın germe ameliyatı olduğumda contratubex kullandım ama feci bir iz kaldı,geçen ay mecburen mini bir karın germe ameliyatı daha oldum izler düzelsin diye.bu sefer doktorum silikon jellerden kullanmamı önerdi.sizler de paylaşabilir misiniz hangi ürünleri kullandığınızı ve işe yarayıp yaramadığını?

çok geçmiş olsun, önce tam karın germe oldunuz izler kötü olunca tekrar mini karın germe mi oldunuz? ben yakında tam karın germe olacağım yazınızı görünce kayıtsız kalamadım :34: ben meme küçültme ameliyatı sonrası silikon bant kullandım izim tenimle doktorumun tekniği ve bantlarında etkisiyle ile ilgili kalmadı:34:Doktorunuz kim mahsuru yoksa sorabilir miyim

Son düzenleme:
silikon bantlar jellerden daha mı etkili acaba?bi de türkiye'de nerden bulabilirim.araştırıyorum ama bulamıyorum.doktorun adını vermeyeyim şimdi.ama bir çok kişi revizyon yaptırıyor.

silikon bantlar jellerden daha mı etkili acaba?bi de türkiye'de nerden bulabilirim.araştırıyorum ama bulamıyorum.doktorun adını vermeyeyim şimdi.ama bir çok kişi revizyon yaptırıyor.

Günaydın jade ;doktor ismi vermek yasak değil herkes veriyor baş harflerini yazsan da olur a:34: anadolu yakasında bi eczane kargo yapıyor,doktoruna sor istersen :34:benim soruma cevap yazabilir misin arkadaşım rica etsem;önce tam karın germe oldun izler kötü olunca mini karın germeme mi oldun? nasıl düzeldi mi durumun?

İlk ameliyatını yapan doktor mu yaptı mini karın germeyi de ?

hayır ayrı ayrı doktorlar yaptı.ilk ameliyatımı 5 yıl önce yaptırmıştım ve çok kötü iz kalmıştı.bu arada bilginiz olsun ameliyattan sonra kesinlikle kilo almayın.ben en fazla 2-3 kilo alıp verdiğim halde yağlar yan tarafımda toplandı şu beldeki simit dediğimiz olay.ameliyat izi için tekrar görüşmeye gittiğimde şimdiki doktorum yanlara da liposuction yapalım dedi,karın derisi sarkmıştı biraz onu da toparladı.izler şimdilik fena gözükmüyor ama önceki ameliyatımda da sonradan kötü olmuştu

hayır ayrı ayrı doktorlar yaptı.ilk ameliyatımı 5 yıl önce yaptırmıştım ve çok kötü iz kalmıştı.bu arada bilginiz olsun ameliyattan sonra kesinlikle kilo almayın.ben en fazla 2-3 kilo alıp verdiğim halde yağlar yan tarafımda toplandı şu beldeki simit dediğimiz olay.ameliyat izi için tekrar görüşmeye gittiğimde şimdiki doktorum yanlara da liposuction yapalım dedi,karın derisi sarkmıştı biraz onu da toparladı.izler şimdilik fena gözükmüyor ama önceki ameliyatımda da sonradan kötü olmuştu

jaade bende yakında bu ameliyatı olacağım kısmetse :34: doktorun Ercan karacaoğlu değil demi ? Aman değil de izlerden korkan biriyim :18:

Son düzenleme:
Back
X