7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 11 Kasım da meme dikleştirme olacağım7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Doktorunuz kim7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Oldunuz mı ameliyat acaba7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Merhaba oldunuz mu ameliyat7 kasımda karın germe protezli meme dikleştirme ameliyatı olacağım ameliyatı olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi 10 günüm var ne önerirsiniz mesela
Siz oldunuzmu ameliyatMerhaba oldunuz mu ameliyat
Evet ben oldumSiz oldunuzmu ameliyat
Sonuçlarınızdan memnunmusunuz karın germe dikişleriniz nasıl foto atabilme şansınız varmı bende düşünüyorumda dikişlerden korkuyorum sadece dikişleri bile atsanız olurEvet ben oldum
Kaçıncı gününüz dik yürüyebiliyor musunuz ve sırt ağrınız var mı bende oldum 9. Gün sırtım hala çok ağrıyor dik gürüyemiyprymben de oldum ilk 2 gün haricinde herşey çok güzel gitti . Ağrım bile kalmadı