Karın germe tecrübeler

Esmayilmazlar1

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
298
Yer
Eskişehir
Karın germe + bbl + liposuction ameliyatı olmayı düşüniyorum . Doktor arayışındayım . Hala bulamadım. Aklımda birkaç doktor var aslında.

Ulaş bali
Mustafa mert okumuş
Erdem güven
Aydın tekgöz

Doktor önerilerine açığım bu doktorlara olan veya baska doktora olan varmı aranızda süreciniz nasıl geçti lütfen birbirimizi bilgilendirelim bende sürecimi sizinle paylaşayım. Aralıkta olmayı planlıyorum.

Erdem güvene gitmeyin karın germede yanlarda kulakçık kalıyor ve doktor hastasına sahip çıkmıyor bu paraya gidin başkasını bulun tavsiye edeyim

Dr Erdem Güven den son dönemde şikayetçi olanlar epey çok. Ben yerinizde olsam paranız varsa hasta memnuniyeti yüksek başka bir doktora giderdim hastasına sahip çıkmayan doktorla hem sağlığınızdan hem de güzelliğinizden olabilirsiniz.

sizin önerenile
Sizin önerebileceğiniz birisi varmı hüseyin kandulluda kafama yatıyor gibi

Erdem güvene gitmeyin karın germede yanlarda kulakçık kalıyor ve doktor hastasına sahip çıkmıyor bu paraya gidin başkasını bulun tavsiye edeyim
Tavsiye edebileceğiniz bi doktor varmı bildiğiniz

Nişantası Dr. Atilla Hacılar liposuction + karın germe + meme protezi için 159 bin fiyat verdi. Bu doktora giden var mı? Bir de sizin görüştüğünüz doktorların fiyatları neydi? Zahmet olmazsa yazabilir misiniz ben kesin karar verdim yaptıracağım.

Verilen fiyat bana anormal ucuz geldi , kendi doktorum sadece liposuction ameliyatını bu sene 150 bin TL ye yapıyor , bende 29 Aralık'ta oldum 3. Ayım doluyor , fiyatlara zam gelmeden yaptırmıştım yenj yıla girmeden mini karın germe lipo BBL yatırdım sadece liposuction a 120 bin verdim bence iyi araştırın herşey para değil ancak ucuz etin yahnisi diye bir atasözü vardır , fiyat makul diye pişman olacağınız bir şey yapmayın çok önemli ameliyatlar , 8 yıl önce meme protezi olmuştum tüm olacağınız ameliyatlar çok önemli

`