• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe doktor öneri

Esmayilmazlar1

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
12
Puanlar
298
Yer
Eskişehir
Neredeyse 1 senedir doktor arıyorum bulamıyorum. Karın germe istiyorum ama dikiş izleri tüm doktorların berbat ötesi ve incecik bir bel yapmıyorlar. Burada doktorları paylaşsak ameliyat olanlar süreçlerini anlatsa izleri ne durumda karınları istedikleri düzlükte oldumu diye ne güzel olur. Bende sürecimi tabikide paylaşmak isterim

Ben de araştırıyorum canım kimi 500 diyor kimi 200 bin. 159 bine Nişantaşında lipo+ karın germe + meme protezi yapan bir yer buldum. Protez olmazsa 130 bine yaparız dediler. Ben SGKlıyım 100 bine hepsi içinde olursa yaptırırım inşallah 🙏🏻 Az önce Gaziosmanpaşa Duygu hastanesi aradı 200 bin dedi.

acaba devlet hastaneleri daha mı uygun bir bilginiz var mı

Merhaba, Ankarada karın germe işlemi için dr.tavsiyesine ihtiyacım var.Bu işlemi yaptıran var mi?Dr ve hastahane icin bilgiye ihtiyacım var.tesekkurler şimdiden.

acaba devlet hastaneleri daha mı uygun bir bilginiz var mı
Evet devlet hastaneleri daha uygun subat basinda universitede oldum karin germe lipo ve protez toplamda 74 civari hastaneye odedim medikalle onceden anlastigim icin 2025 fiyatiyla 49 da medikale odeme yaptim

Evet devlet hastaneleri daha uygun subat basinda universitede oldum karin germe lipo ve protez toplamda 74 civari hastaneye odedim medikalle onceden anlastigim icin 2025 fiyatiyla 49 da medikale odeme yaptim
Hangi ilde oldunuz acaba

Mrb oncelikle cok gecmis olsun. Sureciniz nasildi izleriniz ve sekil olarak istediginiz sonucu aldiniz mi
Merbaha 2 ay oldu benim ameliyatim ben suanki sonuctan gayet memnunum hala odemim var. ama yavas yavas indikce sekilleriniyorum. Izlerim yavas yavas incelip solmaya basladi. Benim agri esigim asiri yuksek oldugu icin agrim sizim olmadi ilk gecede sonrasinda da misil misil uyudum ve daha ilk aksam ben desteksiz kendim yatagimdan kalkiyodum

Bu arada Mahmut Nuri Karatoprak ta 2021 yilinda lipo germe olan bir hasta ile gorustum yabanci ve benimle gorsellerini paylasti. Kendisi sonuctan memnun oldugunu belirtti. Fakat benim gozlemin Genel olarak iyi gozuksede gobek deligi cok basarisizdi dikis hattida hosuma gitmedi. Ustunden uzun zaman gecmis olmasina ragmen dikislerde kotu iyilesmisti.

Lenf drenaj masajimi evde kendim yapiyorum disardan bir hizmet almadim
Merhaba size birkaç sorum olacak ameliyattan kaç gün sonra ödem gözle görülür azaldı ne zaman tam anlamıyla rahatladınız bende karın germe ve liposaction yaptırdım şuan 1 hafta oldu doktorum ödem için mutlaka profosyonel lenf direnaj masajı öneriyor ama şuan bütçe ayarlayamadım onun için kendim yapmakmistiyorum bende ama detaylı bir video bulamadım yanlış yönde hatalı yapılırsada sonuç kötü oluyormuş duydum siz nasıl yapıyorsunuz

Merhaba size birkaç sorum olacak ameliyattan kaç gün sonra ödem gözle görülür azaldı ne zaman tam anlamıyla rahatladınız bende karın germe ve liposaction yaptırdım şuan 1 hafta oldu doktorum ödem için mutlaka profosyonel lenf direnaj masajı öneriyor ama şuan bütçe ayarlayamadım onun için kendim yapmakmistiyorum bende ama detaylı bir video bulamadım yanlış yönde hatalı yapılırsada sonuç kötü oluyormuş duydum siz nasıl yapıyorsunuz
Bana masaj yapabilirsin dediginde 1. ay kontrolumdu. Benim hala odemim var yani parmakla bastigimda anliyorum ama net olcu degisimi 4-5 hafta arasinda oldu eve geldigimde 84 cm olan belim 4-5 hafta araliginda 78 falandi ben masaji instada karin germe ameliyati olan birinde izledim o sekilde yapiyorum asistanda ayni ona benzer anlatmisti cunku ,kotu sonuc olucaginida zannetmiyorum sadece biraz yavas ilerler

Neredeyse 1 senedir doktor arıyorum bulamıyorum. Karın germe istiyorum ama dikiş izleri tüm doktorların berbat ötesi ve incecik bir bel yapmıyorlar. Burada doktorları paylaşsak ameliyat olanlar süreçlerini anlatsa izleri ne durumda karınları istedikleri düzlükte oldumu diye ne güzel olur. Bende sürecimi tabikide paylaşmak isterim
Merhaba ben 2 yıl önce Erdem Güven e karın germe oldum ve dikişlerim çok güzel iyileşti yok gibi çok samimi , iligili ve işinin ehli bir doktor..

Back
X