Karin germe ve göğus buyutme 5 haftalik

saranur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
24
1
86
Diğer
Slm kizlar, bu siteyi takip ediyordum ama uzun zamandir giremedim. Gelismeleri aktariyorum (merak edenlere) Karin gerdirme ve gögus buyutme yaptirdim ikisini ayni anda, 5 hafta oluyor. 4 hafta evde kaldim simdi calismaya basladim. Korse takiyorum bir muddet daha takicam. Doktor 4 hafta gece gunduz 4 haftada sadece gunduzleri tak dedi ama ben hala gece gunduz devam ediyorum :) korseyi cikarinca sanki belim bukulecekmis gibi hissediyorum. Eger sorusu olan varsa lutfen sorsun memnuniyetle cevaplarim ha bu arada ben yurtdisinda yasiyorum burada yaptirdim ama turk bir doktora :)

Slm kizlar, bu siteyi takip ediyordum ama uzun zamandir giremedim. Gelismeleri aktariyorum (merak edenlere) Karin gerdirme ve gögus buyutme yaptirdim ikisini ayni anda, 5 hafta oluyor. 4 hafta evde kaldim simdi calismaya basladim. Korse takiyorum bir muddet daha takicam. Doktor 4 hafta gece gunduz 4 haftada sadece gunduzleri tak dedi ama ben hala gece gunduz devam ediyorum :) korseyi cikarinca sanki belim bukulecekmis gibi hissediyorum. Eger sorusu olan varsa lutfen sorsun memnuniyetle cevaplarim ha bu arada ben yurtdisinda yasiyorum burada yaptirdim ama turk bir doktora :)

merhaba,çok gemiş olsun bende ikisini bir arada yaptırmak istiyorum ama çok ağrılı olur diye korkuyorum açıkçası ameliyatını ve sonrasını geniş bir şekilde anlatırsan sevinirim birde sakıncası yoksa ameliyat öncesi ve sonrası resimleriniz varsa gönderebilirmisiniz Tşk.:26:

MERHABA SARANUR,
cok gecmıs olsun ama umarım sonuıclar ıyıdır,ıstanbuldamısın, kıme ve nerde aml. oldun , tavsıye edermısın
saol

bırde sımdı aklıma geldı, benım karıngerme den sonra 15 gunluk surem var, dr. 1 hafta sonra kendıne gelırsın yanı ıse baslarsın dıyor ama sen amelıyat olan bırı olarak ne dusunuyorsun bu konuda?

Back
X