karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı oldum!!!

pinkflora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
344
35
73
İstanbul
merhaba tecrübelerimi paylaşmak için aranıza katıldım. siteyi kullanmak biraz zor oluyo iki gündür cepten parça parça yazdım derli toplu olması için kendim konu açayım dedim. sorularınızı yanıtlayabilirim ayrıca ameliyat sürecimide ayrıntılı olarak yazacağım. sevgiler.

geçmiş olsun canım
ben de bi kılo versem hemen gögüslerimi küçültecem de.....

zayıf hamile kaldım hamile iken çok kilo aldım sonra fazlasını verdim göğüslerim karnıma indi zaten büyüktüler. karnımda büzüşük sönmüş balon gibi oldu hemde göbek deliğim dişarı fırladı öyle kaldı. ameliyat kaçınılmaz oldu

nerden baksan 35/40 kilo fazlam var
zaten kendimi bildim bileli göğüslerim büyük
o kadar kiloyu versem göbeğim ne olur bilmiyorum ama meme küçültme ve dikleştirme ameliyatım şart olur
tez vakitte şifalar diliyorum canım sana..

çok teşekkür ediyorum
evet kilo vermek gerekli ameliyat riskini azaltıyormuş
dilerim verirsin mesele karar vermekte benim eşimde çok kilolu zor bir durum

Öncelikle
Ok geçmiş olsun atlatmıssınız ameliyat sürecini ve sonra ağrı durumunundan bahsedermisiniz bende yakında ilisinide olmayı düşünüyorum araştırma içindeyim açıkçasıdren varmıydı ikisindede cok agrınız oldumu mesela bana silikon takılacak . Mini karıngermede istiyorum. Drunuz kim acaba ?

merhaba
7 kasımda olmuştum ikili ameliyatı
göğsüme silikon takılmadı sadece dikleştirme yapıldı ağrı sıkıntı hiç olmadı
karnıma tam karın germe yapıldı 15 günde ağrı sızı geçti 1 ayda normal hayata döndüm
doktorum istanbul yeditepe hast.doç.can çınar

Son düzenleme:
Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. iz durumlarınız nasıl peki bende aynı işlemler için Tuğrul Turan ile görüşüyorum. Benim artı olarak daha fazla dolgun olmasını istediğimden göğüse protez takılacak.

Beni en çok endişelendiren karın bölgem. Çatlakların hepsi göbek deliğimin altında. İpli bikini giydiğimde görünür mü diye endişeleniyorum.

Ne kadar ödediniz toplamda.

Çok geçmiş olsun.
Göğüs dikleştirme silikonsuz nasıl oluyor?
Bende çok istiyorum hem göğüs hem göbek
Bu ameliyat lRın ücreti ne oldu acaba?

izler hızla hafifliyor
ben ipli bikini giyerim, dikişin uçları biraz görünse bile göze batmaz

fiyat bilgisi vermem doğru olmaz.
herkese yapılan işlem, hastane, doktor, hastanede kalış süresi, verilen ilaçlar vb farklı.
doktorunuz aml öncesi size fiyat verir, süreçte ekstra bir masraf çıkmazsa rakam değişmez.

Son düzenleme:
Merhaba, bende suanda Dr. Tugrul beyle gorusuyorum karin germe ve gogus diklestirme icin merak ettgim siz ameliyat oldunuz mu Tugrul Bey`e. Olduysaniz memnunmusunuz ve ne kadar odediniz bir sakincasi yoksa. Simdiden tesekkur ederim .

çok geçmiş olsun canım bende 2 aralikta karın germe yaptirdim fakat hâlâ dik duramıyor um migde kısmının yaglarini ya almamış ki bana aldim diyor yada cok az almis migde kısmı çok şiş sanırım karnı çok fazla germiş o yüzden dik duramiyorum birde göbek kısmı nın etrafı cok sert yani davul dibi duruyorum sende varmi cnm böyle bir sıkıntı

Geçmiş olsun cnm nasıl memnunumusun ameliyatın nasıl geçti, ve Dr kimdi özelden de yazabilirsin. Bende olmayı düşünüyorum çok yakında iyi bir Dr arıyorum .

Merhaba,bende Tuğrul Bey'den randevu aldım haftaya, siz ameliyat oldunuz mu yada karar verdiniz mi Tuğrul beye . Bende karın germe sanırım mini ve göğüs dikleştirme yaptırmayı düşünüyorum . Lütfen beni bilgilendirin teşekkür ederim

2 aralıkta olduysan dik durman gerek aslında
Belki yaş veya bünye meselesi
Sertlik normal kaslar dikiliyor
Yağ alma kısmını bilemem cnm onu doktorun bilir
Korseni tak 24 saat
Bol bol nemlendirici sür bebe losyonu veya bebanthol

canım benim öğrenmek istediğim benim karnım erkek tipi göbek gibi oldu tek parça ve şiş .yani oturunca bile göbek hizasında bir bükülme olmuyor ve böyle kalacak diye çok korkuyorumm herkesmi böyle sadece bendemi bir problem var bunu bilmek istiyorum.birde arada bir sanki içerden birşeyler kopuyor gibi ağrılar yanmallar oluyor sanırım kaslara birşey oluyor ama ne sendede oldumu:?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…