Karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı olcam liposuction ile birlikte bu süreci geçirenler bilgilendirme yaparmisiniz. Korkuyorum

merhaba herkese bir sorum olacak 4 hafta önce küçük bir revizyon olmuştum küçük bir bölgeye lipo yapıldı,3 hafta korse kullandım 1 hafta önce çıkardım ama lipo aletinin girdiği bölgede altta küçük 1 tl büyüklüğünde sertlik var hafif bir topaklanma gibi bu geçici birşey mi biraz masaj yaptım ama doktoruma sormadım henüz bunu yaşayan arkadaşlar var mı?O bölge tahriş olmuştur illa ki ama 4 hafta oldu,3 hafta korse giydim şimdiye dağılması gerekmezmiydi?Bilgisi olan varsa yazabilirse çok sevinirim

Merhabalar, ocak ayında olmuşsunuz ameliyatınızı çok geçmiş olsun. Hiç ameliyat olmamışsınız hissi ne zaman geçti acaba?

Benimki o şekilde 6 ay dedi şunu dedi bunu dedi hala aynı kilo verdim gene aynı boşa gıbı oldu çok üzgünüm o kadar dikiş izi bana kar kaldı ümidim bitmek üzere

Merhaba canım sen ameliyat olmuşsun sanırım Ankara'da mıydın hangi hastanede oldun hangi doktorda olduğun memnun musun

Merhaba canım sen ameliyat olmuşsun sanırım Ankara'da mıydın hangi hastanede oldun hangi doktorda olduğun memnun musun
Ankara'dayım diren çelik beye oldum göğüs den memnunum ama karın ocın aynı şeyi soyleyemecem germe işlemi istediğim gibi değil ve yağ hala duruyor ben anlamadım alınmıyor mu bu yağlar lipoda oldum kontrole gıdecem bakalım çözülecek mi bı sorun 8 ay oldu bana gerçekten üzülüyorum

Merhaba bende diren beye karin germe olacağım şuan nasılsıniz memnun musunuz indimi şişlikler

Bana doktorum kantaron yağı sürmemi söyledi

Bilgilendirme yapacak varmı
Merhaba forumda yeni üyeyim girdilerin hangi tarihlerde yazıldığını göremiyorum maalesef umarım size yardımcı olabilirim. Yakınlarımın çokça estetik operasyon yaptırmalarından daha önceki mesajlarımda bahsetmiştim. Ben de bu kış bbl ve meme protez yaptırmayı planlıyorum. Açıkçası ağrı eşiği kişiden kişiye değişmekle birlikte burada ameliyatı yapan ekibin ve hastane personelinin deneyim ve bilgisi büyük rol oynuyor. Ameliyat öncesi, esnası ve sonrasında uygun ilaçlar, ağrı kesiciler planlandığında hastalar minimal ağrı hissedebiliyor. Çok şükür hep iyi hekimlere denk geldik ameliyat öncesi mide koruyucu, bulantı ilacı bile başladılarki hasta uyandığında çok kusmasın. İlk saatler ağrının en yoğun olduğu süreç bu aşamada doktor uzun süre etkili ağrı kesiciler kullandığında hastanın da konforu artıyor. Ancak şunu söyleyebilirim meme küçültmede neredeyse hiç ağrı olmuyor, liposuction darbelerine bağlı ağrı, morluk ilk üç gün zorlayabiliyor. Ablam 360 lipodan sonra ilk gün zorlanmış 3. gün ayaklanmıştı mesela, sonuçtan çok da memnun. Karın germede ani hareket etmediğiniz sürece ağrı minimum. sezeryan kesisinden daha az ağrılı olduğunu söylüyorlar. Sağlık sebebiyle 65 yaşındaki anneme de kombine ameliyat yaptırdık, damar yolunu söktürmeyip evde de uygun doz ağrı kesicilerle süreci çok rahat atlattık diyebilirim. İlginç şekilde ameliyat yerlerinden ziyade hep diren yerinden şikayet etti, direnleri çıkarmak istedi, oda rahat yatamadığından :) Ameliyattan bir süre sonra kilo kaybıyla birlikte hareketi de arttı, çok şükür diz ağrıları azaldı, tansiyon ilaçlarından kurtuldu, şekerde sınırdaydı o da düzeldi. Elbette her ameliyatın riskleri ve ağrılı süreci var annemi ikna ettiğim için ilk gün ben de çok pişman oldum şimdi iyi ki diyorum. önemli olan sürecin konforlu geçmesi, 2025 yılında ağrı çekmemeliyiz diye düşünmekteyim. İnanın çektiğiniz çileye de değer, doğru işlemlerle sonuçlar gerçekten çok tatmin edici olabiliyor. Şimdiden geçmiş olsun dilerim. Sağlıkla ve güzellikle…

Merhaba ben istanbulda 23 Ocakta sırt karın lipo+karın germe+meme küçültme operasyonu oldum.Suan dahi sonuctan cok memnunum.ılk bır hafta yatarken kalkarken agrım olması dısında hıc bırsey yasamadım.Suan hiç amelıyat olmus gıbı hissetmıyorum cok rahatım.İstanbulda Gökhan Haytoğlu amelıyatı yapan doktor.
Ikı gece hastanede kaldım.

Suan ıkı gun daha antıbıtıklı kremle devam edıp sonrasında iz kremıne gececegım.Keske dah once olsaymısım.Cok korkuyordum fakat gereksizmiş.

Bende aynı şekilde göğüsten memnunum ama karnım için aynı şeyi söyleyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…