• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karın germe ve lipo olanlar bi bakabilirlermi

Ben seni uyardım, bak gönderiyorum, psikolojin haxır mı dedim:)))
:KK70: valla çok olan olunca özelden yazan resim atan bende artık unutkanlık var başka dr lerin başlıkların da arkadaşlarım var onların resimleri ile karışıyor ama cidden dehşetmiş:cool:

Baktım canım cidden. Cok sagolun tanımıyorum ama cok sevgi dolu iyi kalpli insanlarsınız tanımadınız kişiye bile vakit ayırıyosunuz böyle gğEl yürekli insanların hala var oldugunu görmek umut verici kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size
Jelesec ve zuzu da dahil

Baktım canım cidden. Cok sagolun tanımıyorum ama cok sevgi dolu iyi kalpli insanlarsınız tanımadınız kişiye bile vakit ayırıyosunuz böyle gğEl yürekli insanların hala var oldugunu görmek umut verici kucak dolusu sevgiler gönderiyorum size

Rica ederim. Hepimiz bu korkuları yaşadık. Çok şükür mutluyuz. Pişman olmadık.

Tatlım merhaba, resimlerini gördüm sonucun fevkalade çok doğru bir karar vermişsin. Önceki hallerimiz benziyor, güle güle kullan

Teşekkür ederim zuzu53 zuzu53 . Gerçekten mutluyum. Hiç pişman değilim. Çok şükür doğru doktoru çıkardı Allah karşıma.

Öncesi resimlerini gördüm. Hiç heveslenme, zirveyi kimseye kaptırmam:))

Back
X