Karın germe ve liposuction oldum. Deneyimimi paylaşıyorum

Merhaba bana özelden Dr adı paylaşabilir misiiniiz

Merhaba benimde bugun 2.5ay oldu karin germe ve lipo agrilarim oluyo agrida degil sanki icim kasiliyo degisik bisey ve acayip odemliyim hala karnim sarkik degil ama hamile gibi sis deneyimli arkadaslar normalmi acaba bu
Ağrılarınız ne kadar sürdü ben sanki birdaha hiç dik yürüyemeyecek gibi hissediyorum

Bugün 5. Günüm ağrım çok
Gecmis olsun daha cok taze merak etmeyin gunden gune dahada iyi olicaksiniz inanin 1gun bile okadar fark ediyoki ben iyilesemicem duz yuruyemicem zannediyodum psikolojim bozukmak hzereydi ve agri kesici alerjim oldugu icin o sureci ilacsiz gecirmek zorunda kaldim merak etmeyin kendinizi fazla yormayin

Oyyy sizinle aynı şeyleri hissetmişiz Allah razı olsun beni rahatlattınız

Nedemek cümlemizden yardimcimolduysan ne mutlu bana sorunuz olursa elimden geldigince cevaplarim
Az önce doktorumu sırtımdaki ağrıdan dolayı aradım lipo ağrısının normal olduğunu söyledi 1 saat korseyi çıkarınca kantaron sürün çok iyi gelecek dedi

Az önce doktorumu sırtımdaki ağrıdan dolayı aradım lipo ağrısının normal olduğunu söyledi 1 saat korseyi çıkarınca kantaron sürün çok iyi gelecek dedi
Evet kesinlikle hatta lipo yapilan yerler taş gibi sert oluyo ve cok agri yapiyo kantarin yagiyla masaj yapin ilk baslarda cok dokununca bile cok aciyo ama gunden gune oda azaliyo benim agrilar gecti ama sertlikler devam ediyo kantaron yagida bana alerji yapti bebe yagiyla devam
Ettim

Sigara iciyormusunuz sanirim sigarada etkiliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…