karin germe ve meme diklestirme yapanlar bakabilir mi

gokcesultan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2010
40
4
88
Merhaba nisanin sonunda karin germe ve mrme diklestirip silikon taktirdim iki cocugum.var oglum kucuk oldu icin kucagima aldigim icin gobegim yirtildi 2 ayi gecmesine ragmen iyilesemedim en onemlisi gogsum dik degil hem cok buyuk oldu hemde hala sarkik zaten ameliyay izimde cok az acaba zamanla duzelir mi birdaha operasyonu istemiyorum ama cok mutsuzum tam 4 yil bu ameliyat icin bekledim ve hayallerim.vardi

Merhaba nisanin sonunda karin germe ve mrme diklestirip silikon taktirdim iki cocugum.var oglum kucuk oldu icin kucagima aldigim icin gobegim yirtildi 2 ayi gecmesine ragmen iyilesemedim en onemlisi gogsum dik degil hem cok buyuk oldu hemde hala sarkik zaten ameliyay izimde cok az acaba zamanla duzelir mi birdaha operasyonu istemiyorum ama cok mutsuzum tam 4 yil bu ameliyat icin bekledim ve hayallerim.vardi
Gecmis olsun iyileszmedim derken ne demek istediniz ? Gobeginiz nasil yirtildi anlamadim cocugu tasidiginiz icinmi? Gogus diklestirme yuzde yuz tam memmuniyet vermiyor mus revizyonla duzeltilebilir sanirim resimleriniz varsa gormek isterim album yapip istediginiz kisiler gorebilir yada izelden gonderebilirsiniz ..bende karin germe ve meme diklestirme oldum

merhaba meme dikleştirme olup nasıl sarkık hala şok oldum,ameliyat izleriniz nasıl? bir de doktorun ismini vermeniz sakıncalı ise hangi şehirde oldunuz? ve özelde mi devlette mi?

Back
X