- 29 Ocak 2010
- 10
- 3
- 286
- Konu Sahibi mevsiimbahar
Merhaba arkadaslar Ankara dayim ve karin germe ve meme diklestirme ameliyati istiyorum. Bu iki ameliyat bir arada olur mu sizce? Ayrica Ankara da hangi doktoru onerirsiniz..sevgiler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha Nisan 2021 de oldum, çok memnunum. Bilgi almak isteyenlere seve seve yardımcı olabilirimMerhaba arkadaslar Ankara dayim ve karin germe ve meme diklestirme ameliyati istiyorum. Bu iki ameliyat bir arada olur mu sizce? Ayrica Ankara da hangi doktoru onerirsiniz..sevgiler![]()
Hangi doktora ne kadara olmuştunuzBen daha Nisan 2021 de oldum, çok memnunum. Bilgi almak isteyenlere seve seve yardımcı olabilirimAnkara'dayim bu arada
![]()
Hangi doktora amelıyat oldunuz
Merhaba hangi doktora oldunuzBen daha Nisan 2021 de oldum, çok memnunum. Bilgi almak isteyenlere seve seve yardımcı olabilirimAnkara'dayim bu arada
![]()
Ben Yağmur Reyyan Erol'da oldum Ankara'da karın germe ve areola küçültme 5.günüm. süreç beklediğimden çok daha iyi geçiyor ama kısıtlı olmak zorluyorBende ankarada doktor ariyorum sız hangi doktora oldunuz acaba
Merhaba. Bu areola kucultme ile ilgili deneyimlerini benimle paylasir misin? Bir ay sonra ben de ayni islemi yaptiricam. Meme buyutme ameliyati gecirdim. Fakar areola kucultme ile ilgili basima ne gelicek hic bilmiyorum.. ne kadar surede iyilestiniz yani gunluk rutine ne zaman dondunuz. Herhangi bir sorun yasadiniz mi? Bunlari merak ediyorum. Gorur ve yorum yazarsaniz cok sevinirim..Ben Yağmur Reyyan Erol'da oldum Ankara'da karın germe ve areola küçültme 5.günüm. süreç beklediğimden çok daha iyi geçiyor ama kısıtlı olmak zorluyor
Kotu derken sekli mi kotu oldu dikis izi mi kaldi?Sadece tek başına aerola küçültme oldum ve çok pişmanim görüntü kötu ve ikinci bir ameliyata ihtiyacım var .eğer dikleştirme ile birlikte ise birşey diyemem ama tek başına ise onermiyorum
Benim diklestirme oldu protez takilirken fakat iceriden diklestirme yapildi. İzim yok yani. Ameliyat sirasinda yapmadi proteze gore sekil alicagini soyledi areolanin. Asil sekline gore istersem kucultme yapicagini soyledi lokal anestezi ile. Ben fotograflara bakinca cok guzel sonuclar gordum. Siz nasil bir sikinti yasadiniz?Sadece tek başına aerola küçültme oldum ve çok pişmanim görüntü kötu ve ikinci bir ameliyata ihtiyacım var .eğer dikleştirme ile birlikte ise birşey diyemem ama tek başına ise onermiyorum
Anliyorum cok gecmis olsun. Bunlari dr uma bi sorym bakalim ne yanit alicam.. tesekkur ederim.Bir tikta renkte açılma