Karın germe

Felicita3550

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
13
3
36
42
karın germe oldum 4 cü günüm çok zormuş böyle olduğunu bilseydım olmazdım öksürürken sankı karnım parçalanıyor yanıyor yarım insan gibi dolaşıyorum deneyımlerinizi benımle paylaşırsanız Belki biraz moral olur

karın germe oldum 4 cü günüm çok zormuş böyle olduğunu bilseydım olmazdım öksürürken sankı karnım parçalanıyor yanıyor yarım insan gibi dolaşıyorum deneyımlerinizi benımle paylaşırsanız Belki biraz moral olur
Çok geçmiş olsun. Ne güzel vücudun olacak öyle düşün ağrılarının üstesinden gelirsin hangi doktor yaptı bende bu haftaiçi gideceğim doktora gün almak için bakalım.

İbrahim aşkar a oldum siz nerde olmayı düşünüyorsunuz
Sakın o doktora olmayın........ Hakkında çok kötü şeyler duydum, kendımde muayneye gittim asla gözüm tutmadı , ne klınıgı ne doktoru.......

Hatta size şöyle diyim ben hemşireyim, yakın ark birisi, 10 yıldır bu sektörde ve isim yapmış plastik cerrahların yanında özel hemşire olarak ameliyatlara giriyor yani içlerinden birisi, ve birbirlerini çok iyi biliyorlar. Bana dediki orası kaç defa baskın yedi. Bedava yapacak olsa seni oraya yollamam. Ameliyathanede teknik personele ameliyatı bırakıp gidiyor... İçerden birisini aradım hep, aslında bu ameliyatı olan birilerini ama bulamadım , sonunda ark aklıma geldi 2-3 yıldır görüşmüyorduk, ona gittim ve sonra birlikte iş yaptğı doktorları konuştuk, şuanki doktoru özellikle liposakşında çok iyi olduğu için onda karar kıldım. Doktor da çok kendinden emin güven verdi. Hatta sonra arkadaşım beni görüp oda kendi doktoruna liposakşın oldu :)) senden cesaret aldım diyo.

İsteyen herkese foto, tecrübelerim ve doktorum konusunda yardımcı olabilirm, çünkü bende çok aradım ve olmuş biriyle konuşmak farklı.

Hatta size şöyle diyim ben hemşireyim, yakın ark birisi, 10 yıldır bu sektörde ve isim yapmış plastik cerrahların yanında özel hemşire olarak ameliyatlara giriyor yani içlerinden birisi, ve birbirlerini çok iyi biliyorlar. Bana dediki orası kaç defa baskın yedi. Bedava yapacak olsa seni oraya yollamam. Ameliyathanede teknik personele ameliyatı bırakıp gidiyor... İçerden birisini aradım hep, aslında bu ameliyatı olan birilerini ama bulamadım , sonunda ark aklıma geldi 2-3 yıldır görüşmüyorduk, ona gittim ve sonra birlikte iş yaptğı doktorları konuştuk, şuanki doktoru özellikle liposakşında çok iyi olduğu için onda karar kıldım. Doktor da çok kendinden emin güven verdi. Hatta sonra arkadaşım beni görüp oda kendi doktoruna liposakşın oldu :)) senden cesaret aldım diyo.

İsteyen herkese foto, tecrübelerim ve doktorum konusunda yardımcı olabilirm, çünkü bende çok aradım ve olmuş biriyle konuşmak farklı.
Mübin beyden mi bahsediyorsunuz yoksa Nejdet bey mi ?

Hayir, Opr. Dr. Mert Demirel ve hemşiresi Sevgi Çakır. Bu tarz ameliyatlar ekip işi. Ve bu konuda çok profosyeneller. Kendinizi her aşamada emin ellerde hissediyorsunuz. Doktor Mert bey genç, dinamik ve yenilikçi. Eli çok iyi. Ameliyat sonrasi hasta takipleri de çok guzel. Hemsiresi Sevgi hanima bir sorun oldugunda hemen ulasabiliyorsunuz ya da akliniza bir sey takildiginda. Zaten en az 10 yildir bu sektorde olduklari icin her tur sorunuza cevap bulabiliyorsunuz. Ameliyatimi Fenerbahcede yeni acilan Medicana oldum. Hastane mis gibi ve oradaki hemsireler de hem bilgili hem de ilgili. Kaldigim 2.5 gun boyunca Mert bey ve Sevgi hanim her gun ziyaretime geldiler. Bu kadar buyuk ameliyat sonrasi insan kendi durumu ile ilgili agizlarindan cikicak tek kelime icin heyecan icinde bekliyor. Ameliyat oncesi Mert beyin hasta takibinde iyi oldugunu duymustum zaten. Simdilik bu kadar, ameliyatim ve surecim hakkinda olmak isteyenlere yardimci olabilirim. Kendim kimseyi bulamadigmda cok zorlanmistim.

Hangi doktor İbrahim aşkarmı bahsettiğiniz

Arkadaşlar bende karın germe olmak istiyorum ama tereddütlerim var. Çünkü Tek başına olacağım istanbulda.. ameliyattan çıkıp otele gireceğim tek başıma bu işin üstesinden gelebilirmi yım ? Birde albumlerinizi gelebilirmi yım nasıl bakildigini bilmiyotumn yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar bende karın germe olmak istiyorum ama tereddütlerim var. Çünkü Tek başına olacağım istanbulda.. ameliyattan çıkıp otele gireceğim tek başıma bu işin üstesinden gelebilirmi yım ? Birde albumlerinizi gelebilirmi yım nasıl bakildigini bilmiyotumn yardımcı olurmusunuz
Tek başına yapamazsın olma çok zor eskisinden daha iyi olmuyor yarım insan oluyorsun kocaman bir iz yapay bir göbek

Gecmis olsun canim benimde bugün 4.cu günum. Ilk iki gun zordu cok pisman oldum bende agladim bile ama simdi iyiyim drenler çiktı karnimi gördum agrımi acimi unuttum. Ben vaset lipo yaptirdim yag hücrelerinide aldırdim zordu narkozu zor attim 2 gun baş ağrım çok oldu. Ama simdi iyiyim. Bugun yarin iyilesir memnun kalirsin. Ben çanakkaledeyim prof emrah arslana yaptirdim. Hazir elim degmisken popondanda yag aldim vajina uzerinide duzelttim dedi. Öyle alan genis olunca ilk günler çok zordu. Drenlerde zorladı 3 gun. Dün drenler çikinca rahatladim

Gecmis olsun canim benimde bugün 4.cu günum. Ilk iki gun zordu cok pisman oldum bende agladim bile ama simdi iyiyim drenler çiktı karnimi gördum agrımi acimi unuttum. Ben vaset lipo yaptirdim yag hücrelerinide aldırdim zordu narkozu zor attim 2 gun baş ağrım çok oldu. Ama simdi iyiyim. Bugun yarin iyilesir memnun kalirsin. Ben çanakkaledeyim prof emrah arslana yaptirdim. Hazir elim degmisken popondanda yag aldim vajina uzerinide duzelttim dedi. Öyle alan genis olunca ilk günler çok zordu. Drenlerde zorladı 3 gun. Dün drenler çikinca rahatladim
Çok sevindim adına Benim çok başarısız oldu yağ alınmadı yamuk bir dikiş 2 buçuk ay oldu hala iyileşmeyen yaram var iki Aydır hastane git gel psikolojim bozuldu

Tek başına olunacak bı ameliyat değil ilk 1 hafta muhakkak yanınızda birisinin olması gerekiyor bende oldum çok şükür biraz sıkıntı çekiyorsun ama sonuç guzel

Annem aynı ameliyatı iki kez geçirdi ilkinden sonra karnında şişlikler kalmıştı başka bir doktor yapan doktorun hatası az yağ almış dedi tekrar ameliyat oldu. 4. Gününde çok ağrısı yoktu bir haftada rahat rahat yürüyebiliyodu. Ameliyat izleri dikişleri çabuk iyileşsin diyede aloa vera ve kantaron yağı kullandı çok faydasını gördü. Hatta üçüncü haftasında kardeşimin mezunşyeti vardı süslenip püslenip mezuniyete de katıldı. Umarım sizinde iyileşmeniz kısa ve sancısız olur ve sonuçtan memnun kalırsınız.

ağrılar geçicektir endişelenmeyin, ben daha önce başka nedenlerle çok ameliyat oldum her seferinde hep ağrı çekecekmişim sandım ama öyle olmuyor

Back
X