Karın kasılması

bayandoktor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
93
42
3
33
6 aylık hamileyim ikiz bebek bekliyorum. Taşınmamız gerekti bir haftadır biraz iş yapıyorum ağır şeyler kaldırmadım Ama kolileme yaptım yeni evi temizledim biraz filan bugün sabahtan beri karnım kasılıyor gibi. Sanki içeri sığamadılar da kavga ediyorlar gibi. Sancı hissetmiyorum gibi. Sadece böle kasılma var . Evde tekim eşim çalışıyor. Elimi aramam veya hastaneye gitmem gerekiyor mu yoksa yorulduğum için olabilir mi?

Sancı, aşağı doğru baskı vs yoksa sıkıntıya gerek yok. Dönüyorlardır minnoşlar.

Sancı, aşağı doğru baskı vs yoksa sıkıntıya gerek yok. Dönüyorlardır minnoşlar.
Daha önce hiç olmamıştı ya bu nasıl tarif edilir ki bilmiyorum. Böle sanki (Biraz saçma ve tuhaf olacak ama) karnımın içinde derimi tutup çekip bırakıyorlar gibi aşağı doğru demeyelimde daha çok sol ve sağ kısımlara gibi

Kasılma dediğin bebek sıkışıyor baskı yapıyor gibi derin geriliyor gibi bir hisse eğer mutlaka dr una görün canım. İkiz bide senin bebişler tedbiri elden bırakma.

Kasılma dediğin bebek sıkışıyor baskı yapıyor gibi derin geriliyor gibi bir hisse eğer mutlaka dr una görün canım. İkiz bide senin bebişler tedbiri elden bırakma.
Sanki yerleri dar geldi de birbirlerini kakalıyorlar gibi hissediyorum

Yalancı doğum kasılmaları olabilir bende de olmustu ama sancı vs olmadığı için endişe etmemiştim. Kendini çok fazla yormuşsn bir de ikizler yani. Doğum sancısı başka bişey birebir yaşadığım için biliyorum. Ama içinde endişe varsa lütfen doktora git.

Ben tek gidemem ki yeni taşındık buralara şehir değiştirdim ben . Eşimi aramam gerek şimdi onu da telaşa sokmak istemiyorum. Olmadı burda teyzem var onu arayayım birazdan teşekkürler

Bu kasılma muhtemelen. Dr a danış. Benim ilk gebeliğimde kasılmaları bebek hareketi zannettim bunu heryerde yazıyorum çünkü yaşadıklarımı kimse yaşamasın istiyorum. Normal zannettiğim için dr a söylemedim . Yorulduğum zamanlar artıyordu. 29. Haftada lekelenme ile Doğum sancımın başladığını öğrendim. Hastanede yattım uzun süre. Bebeğim zamanında doğdu şükür ama Allah'ın yardımıyla . Onu kaybedicem diye çok korktum

Bu kasılma muhtemelen. Dr a danış. Benim ilk gebeliğimde kasılmaları bebek hareketi zannettim bunu heryerde yazıyorum çünkü yaşadıklarımı kimse yaşamasın istiyorum. Normal zannettiğim için dr a söylemedim . Yorulduğum zamanlar artıyordu. 29. Haftada lekelenme ile Doğum sancımın başladığını öğrendim. Hastanede yattım uzun süre. Bebeğim zamanında doğdu şükür ama Allah'ın yardımıyla . Onu kaybedicem diye çok korktum

Biraz geçti gibi. Bi şey olmasından çok korkuyorum. Ama eşimi de zor duruma sokmak istemiyorum patronu ile şimdi

Bende de erken doguk riski var,20 haftamdan beri( hamileligin basinda dusuk riskiydi, sonralari ernek dogum riskine dondu)
Kasilma cok kotu, nefes bile alamiyorum kasilma olunca,
Ben 19-20 haftalarda cok siddetli kasilmalar yasadim ama adinin kasilma oldugunu,bunun da erken dogum tehdidi oldugunu gec ogrendim.
Kasilma ,bebek sanki icerde tas gibi semsert oluyor hissi.
Ben bu hissi dr a anlatinca hemen tuttu benim.elimden baska bir odaya goturdu detayli ultrasondan rahim.agzi yetmezligini gordu
Suan sıkı takipteyim.

Kasılma o kadar arttı ki eşim arabaya kucağında taşımak zorunda kaldı beni resmen yürüyemedim. Hastanedeyim şuan. Doktor erken doğum riski çok fazla dedi. Elim karnımda dua ede ede bekliyorum.

Kasılma o kadar arttı ki eşim arabaya kucağında taşımak zorunda kaldı beni resmen yürüyemedim. Hastanedeyim şuan. Doktor erken doğum riski çok fazla dedi. Elim karnımda dua ede ede bekliyorum.
Korkma panik yapma bol bol su iç ve dinlen hep. Sana serum takarlar rahatlarsın. Benim 20. Haftamda başlamıştı giderek artmıştı . 29 da Doğum sancım başladı ilaçlarla 38+5 te doğurdum. Ağlama ağlayınca artıyor . Dua et . Bebişlerinle konuş . Çok etkili oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…