- Konu Sahibi Blackwomannn
Smlslsksmskslwmsnkskw kahkaha attım cidden yorumuna . Senin zihniyet belli canım seninle laf dalaşına giremem kendi kümende takıl ordan çıkmaAntalya sıcağı seni baya çarpmış 30 haftalık gebeliğinde etkisi var olarak bunları yazdığını düşünüyorum. Görmediğin fotoğraf hakkında yorum yapmışsın kadının sayfasını incele bir istersen 2022 yılında da kanlı pedini peçetesini acaba hamilemiyim diye larkadak paylaşmış bunu eleştirenlerede tıpkı burda olduğu gibi ağza alınmayacak küfürler yazmış. Fotoğraf içeriği banyo içerisinde lila renk südyenle karnını kameraya dayayıp foto çekme idi iğrenç bir görüntüye sahipti. Sende cropmu giyersin südyenmi giyersin tangamı giyersin bence yiğidin malı meydanda olur deyip giymeden gez senin sorunun o ! Sen kalkıp Müslüman ülkesinde benim dinime cahillik diyip bana psikopat diyemezsin! Kimin haddine düşer bu ben yukarda koruyucu meleklerinin olduğunu karnında bir melek taşıdığını forumda kadın kılığında sapık ve sapkın erkeklerin olduğunu karnını bu şekilde çekip koymanın mahrem olduğunu günah olduğunu belirttim. Burda kadını horlayan aşağılan küfür eden olmadı bilip bilmeden saçma sapan yorumlar yazma . Sende nereni açarsan aç çıplakmı gezmişsin sıcak diye malını meydanamı vermişsin Allah islah etsin bir daha dini değerlere cahillik diyerek konuşma ah ne varki klavye değil karşımda konuşsaydın ahhhhhh