kızlar benim bebiş baş aşağı dönmüş durumda. Hareket ederken poposunu dışarı doğru çıkarıyo ordan oraya kayıyo e doğal olarak orası sertleşiyo ve bu benim biraz canımı yakıyo. Hemen hemen her hareketinde oluyo bu olay. Doktor randevum da 1 hafta sonra ama aklıma takılıyo. Acaba normal mi yoksa bebek karnımda toplanıyo mu diye ayırt edemiyorum ilk hamileliğim olduğundan. Sancı felan da çıkmıyo tabi nst sırasında sırt üstü yattığım için popoyu çıkaramıyo. Fikri olan var mı?
Maşallah hareketli bir bebek nst de hep yan yattım kızım hiç hareket etmediği için hemşireler karnımi bi sağa bi sola öyle bir salliyorlardiki kalp atışını almak için yinede kızımda tık yok du keyfini çıkarın bence ikinciye hamileyim bakalım bu nasıl olacak biraz hareket li sanki
Maşallah hareketli bir bebek nst de hep yan yattım kızım hiç hareket etmediği için hemşireler karnımi bi sağa bi sola öyle bir salliyorlardiki kalp atışını almak için yinede kızımda tık yok du keyfini çıkarın bence ikinciye hamileyim bakalım bu nasıl olacak biraz hareket li sanki
Karninda o an hareketi hissetmezsin sertlesme oldugunda.karnin tas gibi olur o an biraz aci verir.poposunu dayamak sertlesmek degil.
Butun karnin tas gibi olmus hissi verir insana.
Karninda o an hareketi hissetmezsin sertlesme oldugunda.karnin tas gibi olur o an biraz aci verir.poposunu dayamak sertlesmek degil.
Butun karnin tas gibi olmus hissi verir insana.