Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebk ne zmndr harekt etmiyor. Benm bebeğim üç gün hareket etmynce babaya şikayet ediyorum. Yaklaşk bi 15-20 dk hem karnmla hem bebişle uğraşıyor sonra harekete başlıyor dene bi istersn
Doktora sorduk canım. Norml dedi. Saatte en az 6 kere şiddtli olursa o zmn önemli dedi. Randevuyu da 1 ay sonrasına verdi yine. Şuanlık norml herşey çok şükür.
arkadaşlar iki gündür karnımın biyeri aşırı sert oluyo(bebek diye düşünüyorum) sonrasında sertlik geçince aynı bölgede sancılı bi ağrı oluyor. İkiside kısa sürüyor. Nedendir acaba? Bilen var mı?
Dün doktor ultrasonla bakarken bizim sıpa ayaklarını yüzüne çekti, ikiye katlandı yani. Hep de sağ tarafta durur, ikiye katlanınca daha bi yüzeye geldiği için de sağ tarafta bir sertlik oldu. Doktor ultrason cihazıyla geçerken gıdıklanma/acıma arası bir şey oldu hatta, orası fazla gerildiği için. Önceden ya kafasını ya poposunu dayadı herhalde diyordum. :) çünkü dediğiniz gibi bir süre sonra geçiyor. Ama benim hiç ağrım olmuyor sonrasında. Yani bebektir bence o :)
Merhabalar :) karın bölgemizde rahim kasılmaları ya da brixton hicks kasılmaları oluyor lütfen sancılarla karıştırmayın gerçek sancılar belimizde başlayıp kasıklarımıza doğru gelir ve adı üstünde biraz acı çekeriz fakat kasılmalarda ağrı ya da acı yok en azından benim o şekilde :)