E Ecedag Üye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2021 14 4 16 29 30 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecedag #1 Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur
Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur
B bebeklerr Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2021 124 204 53 28 30 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecedag #2 Ecedag .!.: Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur Genişletmek için tıkla... 6 haftadan hemen hemen 10 haftaya kadar oldu benimde. Hatta ben kalp atışı olabilir mi demiştim ama doktorum hissedemezsin demişti. Rahim büyüyo baskı yapıyo odur demişti. Ama bana kalırsa o seğirme bebeğin varlığına kanıt gibiydi.
Ecedag .!.: Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur Genişletmek için tıkla... 6 haftadan hemen hemen 10 haftaya kadar oldu benimde. Hatta ben kalp atışı olabilir mi demiştim ama doktorum hissedemezsin demişti. Rahim büyüyo baskı yapıyo odur demişti. Ama bana kalırsa o seğirme bebeğin varlığına kanıt gibiydi.
Nurcihan33 Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2021 1.840 1.063 83 30 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecedag #3 Ecedag .!.: Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl oldunuz?
Ecedag .!.: Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur Genişletmek için tıkla... Merhaba nasıl oldunuz?
P Papatya321f Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2021 1.923 1.740 83 İSTANBUL 13 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Ecedag #4 Ecedag .!.: Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur Genişletmek için tıkla... Hala prednol kullanıyormusun nasıl gidiyor. Bende prednol kullandım bu kez hamileyim.. günde kaç tane alıyorsun? Mide eksimesi yaptımi sende canım?
Ecedag .!.: Kizlar 6 haftalik gebeyimm acil cevap verin karnim segiriyor normalmi sol tarafim sanki karnimda biri tekmeliyor yada titriyor anlamadim neden olur Genişletmek için tıkla... Hala prednol kullanıyormusun nasıl gidiyor. Bende prednol kullandım bu kez hamileyim.. günde kaç tane alıyorsun? Mide eksimesi yaptımi sende canım?