Kizlar gecen gece 11 de isten geldim. 12 gibi karnimin üst ve yan taraflarinda kramp tarzi agrilar oldu. Canim hiic az deyildir normalde ama bu biraz kivranfirdi. 10 dakika falan sürdü yaklasik. Sonra gecti. Dün tekrar ise gittim. 2-3 saat sonra tekrar basladi. Yavas yavas kramplar geliyo. Sanci deyil ama tuhaf bi kramp. Halsizlesince daha kötü olmadan eve gideyim dedim daha yarim saat otobanda araba kullanacam Allah muhafaza. Eve geldim biraz sonra esimde geldi zaten isten. Saat 10 bucukta hastaneye gittik icimiz rahat etmedi... anam bu isvicre doktorlari canli adami öldürür
3bucuk saatte anca bitti isimiz. Nst ye bagladilar yarim saat. Bebis gaaayet iyi hamd olsun. Kan idrar tahlili ypatilar. Tansiyon düsük tabii. Idrar temiz ama kanda hafif iltihap varmis.
Agrilarin sebebini de bebisin yeri daraldigi icin mideyi yukari bastiriyo asit geri gelip yaktigindan dolayi kramp tarzi agrilar olabilirmis... bana mükemmel mantiksiz geldi ama elden ne gelir... bide siz bi yorum yaparsaniz lütfen. Basina gelen sebebini bilen tahmin eden mutlaka vardir. Ilk hamileligim 32. Hafta bitmek üzere. Tamam krampöar baslar artik ta sebebini net bilsem icim rahat etcek.