Karıncalar

naz_idill

cαπıʍ βεβεğįʍ ♡
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
532
327
32
Arkadaşlar karıncalardan nefret eder oldum bu eve tasindigimdan beri en büyük dusmanim oldular. Banada yazık günah . Yere igne kadar bisey dusse ordu halinde cikiyolar. Biktim artik. Ilacladik ama yine cikiyo hemde her odada . Doqum yapicam bi kizim olucak. Odasini hazir edemedim karincalardan dolayi. Yeminle nefret ettirdiler beni. Kesin kurtuluş yolu yokmu bu karincalardan . Yatak odasinda bile cikiyo. Yataga biniyolar.

Arkadaşlar karıncalardan nefret eder oldum bu eve tasindigimdan beri en büyük dusmanim oldular. Banada yazık günah . Yere igne kadar bisey dusse ordu halinde cikiyolar. Biktim artik. Ilacladik ama yine cikiyo hemde her odada . Doqum yapicam bi kizim olucak. Odasini hazir edemedim karincalardan dolayi. Yeminle nefret ettirdiler beni. Kesin kurtuluş yolu yokmu bu karincalardan . Yatak odasinda bile cikiyo. Yataga biniyolar.

Bizim evde de çıkar zaman zaman. Türk Kahvesi dök arkadaşım (toz)...çıktığı gezdiği yerlere serp anında kesilecektir. Denenmiştir güvenebilirsin:)
Kaynanamın evini karıncalar basmıştı baş edemediler hemen dediğimi yaptılar anında gittiler. Dua etmişti bana....

Sonucu yazarsın bana.

Ya limonda yerde hoş durmazki. Butun ewi limonmu doldurcam. Yok cnm yalan onlar. Bereket deil pislik resmen. Gitsinler dogaya evde ne isleri var. Bide haberlerde gordum yeni dogan bebegi yemisler dahada nefretim artti.

Bizim evde de çıkar zaman zaman. Türk Kahvesi dök arkadaşım (toz)...çıktığı gezdiği yerlere serp anında kesilecektir. Denenmiştir güvenebilirsin:)
Kaynanamın evini karıncalar basmıştı baş edemediler hemen dediğimi yaptılar anında gittiler. Dua etmişti bana....

Sonucu yazarsın bana.
Kahve döktükten sonra öylemi birakcam . Bi kac saat sonra sileyimmi yerleri.

Ya limonda yerde hoş durmazki. Butun ewi limonmu doldurcam. Yok cnm yalan onlar. Bereket deil pislik resmen. Gitsinler dogaya evde ne isleri var. Bide haberlerde gordum yeni dogan bebegi yemisler dahada nefretim artti.
Bebeği mi yemişlerr :-) hemen bakıcam buna :KK48:
cibinlik tarzı biişey tak.Etrafını sıkı yap iiçin rahat eder

baktım habere ormanda olmuş canm orda karınca dağları oluyo o kadar olamaz sizin evde.Ayrıca bebek 3günlükmüş büyük ihtimalle orda doğdu ve zavallım orda terkedildi:KK61:

Nereden geldiklerine bakın. Örneğin evinize değen bir ağaç dalı varsa, bakın oradan mı geliyorlar. Öyleyse, ucundan azıcık kesin, dal sizin duvara değmesin. Yoksa siz ilaçladıkça, evdekiler ölür, dışarıdan yenileri gelir.

Son düzenleme:
Sirkeli su hazirla geldikleri yerlere puskurt hatta uzerlerine de puskurt arkasi kesilir. Boylece onlari oldurmeden kurtulmus olursun :)

ev dediğin yer bi zamanlar onların gitmesini istediğin doğa olduğu için hala orada yaşıyor olabilirler mi :)

detan karıncakıran var
üstüne püskürttüğün gibi katliam yaratıyor
önce çıktıkları yolları güzelce ilaçla
sonra da karınca yemi koy
biraz zaman alabilir ama ilaçlamayı sık sık yaparsan kurtulursun bence
ama hamileysen sen ilaca maruz kalma böcek ilaçları çok tehlikeli

benim evimde 5 . kat nasıl geliyorlar anlamıyorum
bu dediklerinizi yaptım ama kısa süreli çareler bunlar bulamadım kesin temelli çözüm

Nereden geldiklerine bakın. Örneğin evinize değen bir ağaç dalı varsa, bakın oradan mı geliyorlar. Öyleyse, ucundan azıcık kesin, dal sizin duvara değmesin. Yoksa siz ilaçladıkça, evdekiler ölür, dışarıdan yenileri gelir.
3. Katta oturuyorum canım.

Domates dalı deneyin derim,hani su salkım domateslerde olur ya,onun kokusuna gelmiyorlar.1 ay kadar once mutfak camindan geldiler benim mutfagima,silikonla kapattım girdikleri yeri,sonra domates dalı koydum kesildi. Sizde nereden girdiklerini bulup,kapatmalisınız yollarını öncelikle.

Bende tuz dökerek çaresini bulmuştum
Gezdiği yerlere tuz serptim birkaç güne yok oldular :KK76:

Ben önceden karıncaları önce yakalardım sonra üstüne hafifçe parmağımı bastırırdım ama etkisiz hale getirebilmek için, sonra kıpır kıpır olur ya onlar bende alırdım bıçağı ya da makası ortadan ikiye bölerdim karıncaları.. ikiye böldüğüm halde hala yaşıyorlardı.. kimi zaman japon yapıştırıcısı, uhu falan .. işte ben nefret edince böyle ederim :) aman diyim siz yapmayın, çok pişman oldum günahsız hayvanlara daha neler neler yaptım bir bilseniz .. :KK53:

bendede vardı 1 aydır şu 2 3 gündür çıkmıyorlar sanırım gittiler bizde ne ilaçlar kullandık tozdu yemdi gitmediler ama 2 3 gündür yoklar benim hem kanatlı hem kanatsız.
benimde kızım dogacak die aklım çıkıordu odasını kapalı tuttum hep orada degillerdi allahtan bir tek yatak odasında çıkmışlardı biz mutfakta beklerken. çok şükür şimdi yok mevsımsel miş sanırım bir sabah bir kalktım hepsi ölü bir vaziyette ve daha gelmediler :)

X