• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karında kalp gibi damar atması

asdfgl123456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
36
2
1
Merhaba karnımda bazen midemin altında sürekli geçmeyen kalp atması gibi damar atıyor vegün içinde sürekli bu şekilde özellikle sırt üstü yattığımda çok fazla hissediyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi yani hiç ilişkiye girmedim sadece elden falan bulaşırsa diye korkum var tedirginim bu konuda

Merhaba karnımda bazen midemin altında sürekli geçmeyen kalp atması gibi damar atıyor vegün içinde sürekli bu şekilde özellikle sırt üstü yattığımda çok fazla hissediyorum bu hamilelik belirtisi olabilir mi yani hiç ilişkiye girmedim sadece elden falan bulaşırsa diye korkum var tedirginim bu konuda
Size bir haberim var. Karnımızda vücudumuzun en büyük atardamarı var🤦🏻‍♀️ Sorulan sorunun zeka seviyesi biraz beni tedirgin etti 😀🤗

Tam dediğin gibi damar olabilir mi acaba 😂 bebeğin harekt etmesi için 20 haftalik olması gerekir, yani gebelik olsa anlaşılmayacak bı durum olmazdı, elden bulaşan diye birşey yok, şehir efsanesi bunlar. Gidip mik mik yaptim diyemeyen elden, tuvaletten, banyodan bulaşmış diyor. 🙄

Back
X