Karında minik batmalar

tcetveli3

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
88
12
8
29
Merhaba sat 23 nisandı pcos var düzensiz regl görüyorum. Bir kaç gündür göbek deliği çevremde sağ alt gibi saniyelik acı batma hissediyorum özellikle eğilirken oluyor. Ocakta da kimyasal olmuştu bu ay yumurtlama ne zaman oldu vs hiç bilmiyorum fikri olan var mı :KK6:

Benim de sat 22 nisandi
Kasiklarimda batmalar sirtim da belim de agri nefes darligi oluyordu goguslerim bi tuhaf gelmeye basladi 23 de test yaptim pozitifdi cuma sabah tekrarladim yine silik cizgi ama pozitif pazar gunu de dijital test yaptim 2 3 haftalık yazdi bugun kan ve idrar tahlili verdim cuma gunude doktora gidecegim

Benim de sat 22 nisandi
Kasiklarimda batmalar sirtim da belim de agri nefes darligi oluyordu goguslerim bi tuhaf gelmeye basladi 23 de test yaptim pozitifdi cuma sabah tekrarladim yine silik cizgi ama pozitif pazar gunu de dijital test yaptim 2 3 haftalık yazdi bugun kan ve idrar tahlili verdim cuma gunude doktora gidecegim
Gözünüz aydın 🌺 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Benim sadece göbek deliğinin biraz altlnda acıma batma var eğildikçe başka bişey hissetmiyorum acaba bişeyler var mıdır yoksa spordan mı bilmiyorum son günlerde fitness yapmıştım

Back
X