Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür yinede umarım alttan muayene yapmazbu konuda bilgi veremeyicem sana ama ben de yurt disinda yasiyorum ve idrarda pozitifi gordum dedigimiz anda hemen vajinal utrason yapiyorlar ve sonra da elle kontrol ediyorlar. sistemleri boyle ve uzun bir sure hep alttan utrasonla devam ediyorlar. ben de bastan tereddut ediyordum bunu dusununce ama insan guvemek zorunda yurt disinda yasadikca onlarin sistemlerine de![]()
cnm Bnm çooook saol allahım tez zamanda sana da nasip eder insallahcanım benım nasıl sevindim senın adına
aylarca beraber bekledik bu haberii
Umarım kucağında da görürsün
msn den yazdım sana bakarsın
Tebrik ederim![]()
Teşekkür yinede umarım alttan muayene yapmaz
cnm Bnm çooook saol allahım tez zamanda sana da nasip eder insallah
amin canım amin
varmıydı belirtin falan anlat biraz![]()
ole mii nasil sabredidemmm acaba:)hayırlı olsun ben 6+5 te gördüm karından![]()
benimde benzer bir sorunum var arkadaşlar 5+2 hamileyim az önce dr dan geldim henüz ultrasonda görünmüyo çok erken zaten dedi ,vajinadan bakabilirim dedi istemedim,10-15 gün sonra gene gel dedi, biraz tedirgin oldum ama,normaldir umarım bu arada bhcg4500 civarında bilgisi olan arkadaşlar yorum yapabilir mi???birde devlet hastanesine gitmiştim mecburiyetten cihazı falan ne kadar güvenilirdir bilmiyorum
vajinal ultrasondanmi goruldu cnm seninben 5 haftalıkken keseyi gördüm..zaten batım geçince evde test yaptım pozitifti 1 hafta sonrada ultrasona girdim görüldü.tebrikler canım..Allah bebek isteyen cümlesine nasip etsin...
saol cnm bnm allahim bu duyguyu banada yasatti en sonnunda sukurler olsunki...Selam Canım Hayırlı ugurlu olsun bebegın Allah kucagına almayıda nasip etsın inşallah cok sevındım
Keseyi 7. haftada görmüştüm ben vajinal ultrasonla bakıldı bu seni korkutmasın bebege zararlı olurmu die soru işareti olmasın kafanda cunku benım doktorum
cok cok iyi bir tüp bebek uzmanı ve bebekler ne derece degerli onlar için anlataamam ilk 3 ay hıc normal ultrasonla bakmadı bana
eger cok merak ediorsan şüphesiz vajinal ultrasona girebılırsın canım
Hayırlı haberlerini beklıyorum cok öpüyorum bebişinle seni Allahıma emanet Olun ..![]()
5haftalıkken kese gorundu canım belkıde daha erken ama kalp atısı 5+6 da kesın hatırlıyorum gorduk vajınal bakılmıstı vajınal bakmada bı sorun olmuo korkma canım
Herkese slm kizlar...Su anda bata göre 4 hafta 3 günlük hamileyim.yurtdışında yaşadığım icin kan testi yapmiolar.vajinadan bakitmakta istemiorum sizin karından kese ne zaman gözüktü?
benim 4 hafta civarında ultrasonda kese gözükmemişti sadece rahimde kalınlaşma var demişti dr tabi ultrason aleti biraz eskiydi
5 hafta 3 günlükken başka bir dr a gittiğimde hem keseyi gördük hem de kalp atışını duyduk
ama benim kan değerlerimde çok yüksekti sende 5 haftanın bitmesini bekle bence ondan sonra git kesin görmüş olursunuz
bu arada gözünüz aydın allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin...